Ben Hello'ya karşı önyargılıydım aslında. Hello sayesinde Adele'i sevdim. Haberleri takip ettiğim için doğallıpını filan gördüm. Kısacası bayılıyorum şu kadına.![]()
Bunca rekoru hakedecek muhteşemlikte bir şarkı değil ben o yüzden sinir oldum yoksa Adele'e Rolling in the Depp efsanesi il bayılıyordum.Hello yerine Rolling in the Depp ile bu kadar rekor kirsa haketti derdim ama burda olmadı bence.
![]()
Zaten son zamanlarda 1 milyar yapmak çok zor değil ki. Yutube'un sıradaki şarkı özelliği geldiğinden beri şarkılar çabucak 1 milyar oluyor.
Mesela Shake It Off kesinlikle 1 milyarı hak etmiyordu. Ya All About That Bass filan.
Bu yüzde Rolling In The Deep'i daha başarılı sayabilirsin.![]()
Dün akşam izleyecektim hatta konuyu filan acıcaktım ama ev kalabalıktı malasef.
Herneyse
Adele gecede 4 ödül almış tebrik ederim. Adele uzaydan ödül verilmiş(sunulmuş) küresel başarısı içinve Adele'in de Kesha'ya destek vermesi sevindirici...
Coldplay'a tebrikler... En çok brit ödülüne sahiplermiş
Justine Bieber seneye çoşturur. Drag me downla en iyi klip ödülünü alan 1dye güldümingiltereden(ordanmıydı kariştirmiş olmim şimdi) çıktıgı için torpil sezdim
çok iyi klip değil yani.
+1 youtube artık başarı sayılmazZaten son zamanlarda 1 milyar yapmak çok zor değil ki. Yutube'un sıradaki şarkı özelliği geldiğinden beri şarkılar çabucak 1 milyar oluyor.
Mesela Shake It Off kesinlikle 1 milyarı hak etmiyordu. Ya All About That Bass filan.
Bu yüzde Rolling In The Deep'i daha başarılı sayabilirsin.![]()
Orası öyle de yine de fazla yani.Şarkıya bile gıcık oluyorum artık.
Tabi Bad Blood'u geçmesine sevinmiştim ilk badtaorasi ayrı.
NASA'da cekilmesi sebebini bence bu ödülü hakediyor ödül.
Coldplay ve Little Mix en iyi performanstı bence. İkisi gecenin sürprizi oldu.![]()
Nasa da cekildi derken? Hayır VS kızları bile katalog çekimleri için havada poz veriyorlarOrası öyle de yine de fazla yani.Şarkıya bile gıcık oluyorum artık.
Tabi Bad Blood'u geçmesine sevinmiştim ilk badtaorasi ayrı.
NASA'da cekilmesi sebebini bence bu ödülü hakediyor ödül.
Coldplay ve Little Mix en iyi performanstı bence. İkisi gecenin sürprizi oldu.![]()
Bence Bad Blood güzel şarkı ya. Çıkardığı singlelardan favorim o. Ama umarım 1 milyar olamaz. Biliyorsun klibin içinde gereksiz insanlar var.
Bu arada Coldplay'in performansını izlemedim. The Weeknd ve Lorde'unkini de. Lorde nasıldı ?
Nasa da cekildi derken? Hayır VS kızları bile katalog çekimleri için havada poz veriyorlarçok önemli değil iki astronot kıyafeti giyip yer çekımsız ortamda çekim yapmak
Performanslar grammyden farkı yoktu daha efektiyli ama grammyden daha hareketli geçtiği belli.
Bunca rekoru hakedecek muhteşemlikte bir şarkı değil ben o yüzden sinir oldum yoksa Adele'e Rolling in the Depp efsanesi il bayılıyordum.Hello yerine Rolling in the Depp ile bu kadar rekor kirsa haketti derdim ama burda olmadı bence.
Safinaz The Impala ile karıştırmışsın. Dikkatli bak.![]()
![]()
Grupta adele yazıyor.Tamam kilolu olabilir ama bu demek değilki grup olsun kadın![]()
Aa bunu başta desene beİlk önce kazanan sonra kategori yazıyor.![]()
nefret ediyorum ben o çocuktan yaa @sokak sanati etkinliğinde sevmediğim cadolozlara bile oy verdim ama bieberin şarkılarını dinlemedim bile spoisini açmadım bile hahahakonuya girip sadece resimlere bakarsan tabiki aradığını bulamazsın ? şarkıları izlemedinmi alttakibak senlik coldplay var justin biber var
hemde justinin ödül almış sevinmen lazım
ödüllerin adele e yığılması yanlış olmuş tamam kadının sesini bende seviyorumda işte ses var görüntü yok dediğimiz cinsten
rihanna burdada harika ayrıca benim littlle mix kızları burdada muhteşem söylüyor
son kısımdaki adele in kesha ya yaptığı kıyağıda çözemedim nedendir ?
nefret ediyorum ben o çocuktan yaa @sokak sanati etkinliğinde sevmediğim cadolozlara bile oy verdim ama bieberin şarkılarını dinlemedim bile spoisini açmadım bile hahaha
![]()
bir onun birde şu iğrenç klibi olan kadın varmış sadece ikisinin spoisini bile açmadım çokta iyi yaptım benceİyi yaptın.ss Haksız rekabet oldu böyle işte. Çocuğun güzelim şarkıları gitti.![]()
bir onun birde şu iğrenç klibi olan kadın varmış sadece ikisinin spoisini bile açmadım çokta iyi yaptım bence![]()
nefret ediyorum ben o çocuktan yaa @sokak sanati etkinliğinde sevmediğim cadolozlara bile oy verdim ama bieberin şarkılarını dinlemedim bile spoisini açmadım bile hahaha
![]()
hahah aa sen sevmiyorum diye bilerek gözüme sokuyorsun benceayy ben sen çocuğu seviyosun diye hep seni etiketliyorum biberi görünce)
başta söyleseydin sevmediğini hiç etiketlermiydim ?![]()