BRIT 2016 Ödüllerinin Kazananları ve Geceden Notlar!

Adele grupmu be :F

En iyi uluslar arası grup ödülünümü aldı cidden şaka gibi kadına kilolu mu demek istemişler (b) @destere @Çiğdem- @xemrexxx

Ben Hello'ya karşı önyargılıydım aslında. Hello sayesinde Adele'i sevdim. Haberleri takip ettiğim için doğallıpını filan gördüm. Kısacası bayılıyorum şu kadına. :love1:

Bunca rekoru hakedecek muhteşemlikte bir şarkı değil ben o yüzden sinir oldum yoksa Adele'e Rolling in the Depp efsanesi il bayılıyordum.:D Hello yerine Rolling in the Depp ile bu kadar rekor kirsa haketti derdim ama burda olmadı bence.:X

Adele grupmu be :F

En iyi uluslar arası grup ödülünümü aldı cidden şaka gibi kadına kilolu mu demek istemişler (b) @destere @Çiğdem- @xemrexxx

Safinaz The Impala ile karıştırmışsın. Dikkatli bak.:X

Bunca rekoru hakedecek muhteşemlikte bir şarkı değil ben o yüzden sinir oldum yoksa Adele'e Rolling in the Depp efsanesi il bayılıyordum.:D Hello yerine Rolling in the Depp ile bu kadar rekor kirsa haketti derdim ama burda olmadı bence.:X

Zaten son zamanlarda 1 milyar yapmak çok zor değil ki. Yutube'un sıradaki şarkı özelliği geldiğinden beri şarkılar çabucak 1 milyar oluyor.

Mesela Shake It Off kesinlikle 1 milyarı hak etmiyordu. Ya All About That Bass filan.

Bu yüzde Rolling In The Deep'i daha başarılı sayabilirsin. :F

Dün akşam izleyecektim hatta konuyu filan acıcaktım ama ev kalabalıktı malasef.

Herneyse

Adele gecede 4 ödül almış tebrik ederim. Adele uzaydan ödül verilmiş(sunulmuş) küresel başarısı için:X ve Adele'in de Kesha'ya destek vermesi sevindirici...

Coldplay'a tebrikler... En çok brit ödülüne sahiplermiş:X

Justine Bieber seneye çoşturur. Drag me downla en iyi klip ödülünü alan 1dye güldüm:F ingiltereden(ordanmıydı kariştirmiş olmim şimdi) çıktıgı için torpil sezdim:A çok iyi klip değil yani.

Zaten son zamanlarda 1 milyar yapmak çok zor değil ki. Yutube'un sıradaki şarkı özelliği geldiğinden beri şarkılar çabucak 1 milyar oluyor.

Mesela Shake It Off kesinlikle 1 milyarı hak etmiyordu. Ya All About That Bass filan.

Orası öyle de yine de fazla yani.:( Şarkıya bile gıcık oluyorum artık.:F
Tabi Bad Blood'u geçmesine sevinmiştim ilk badtaorasi ayrı.:F

Dün akşam izleyecektim hatta konuyu filan acıcaktım ama ev kalabalıktı malasef.

Herneyse

Adele gecede 4 ödül almış tebrik ederim. Adele uzaydan ödül verilmiş(sunulmuş) küresel başarısı için:X ve Adele'in de Kesha'ya destek vermesi sevindirici...

Coldplay'a tebrikler... En çok brit ödülüne sahiplermiş:X

Justine Bieber seneye çoşturur. Drag me downla en iyi klip ödülünü alan 1dye güldüm:F ingiltereden(ordanmıydı kariştirmiş olmim şimdi) çıktıgı için torpil sezdim:A çok iyi klip değil yani.

NASA'da cekilmesi sebebini bence bu ödülü hakediyor ödül.:D

Coldplay ve Little Mix en iyi performanstı bence. İkisi gecenin sürprizi oldu.:X

+1 youtube artık başarı sayılmaz:F

Coldplay ve Little Mix en iyi performanstı bence. İkisi gecenin sürprizi oldu.:X

Bence Bad Blood güzel şarkı ya. Çıkardığı singlelardan favorim o. Ama umarım 1 milyar olamaz. Biliyorsun klibin içinde gereksiz insanlar var. :T:

Bu arada Coldplay'in performansını izlemedim. The Weeknd ve Lorde'unkini de. Lorde nasıldı ?

Nasa da cekildi derken? Hayır VS kızları bile katalog çekimleri için havada poz veriyorlar:X çok önemli değil iki astronot kıyafeti giyip yer çekımsız ortamda çekim yapmak:A
Performanslar grammyden farkı yoktu daha efektiyli ama grammyden daha hareketli geçtiği belli.

Son zamanlarda benimde Adele'ye karşı bir antipatim oluşmuştu. Hem Hello şarkısını hemde yeni albümünü o kadar gözümüze soktular ki yani. :D Sonra o doğal hallerini filna görünce sevmeye başladım.
Benim en sevdiğim Adele şarkısı ise Skyfall

Bence Bad Blood güzel şarkı ya. Çıkardığı singlelardan favorim o. Ama umarım 1 milyar olamaz. Biliyorsun klibin içinde gereksiz insanlar var. :T:

Bu arada Coldplay'in performansını izlemedim. The Weeknd ve Lorde'unkini de. Lorde nasıldı ?

The Weeknd her zaman ki gibi işte.:D Canlı olarak biraz hatalı söyledi gibi çıkışları vs ama iyiydi şarkı iyi çünkü.:D
Lorde performansı şuan kaldırılmış. Ama çok özel bir yani yoktu. Dikılip şarkı söylüyordu bence iyi değildi.:X

Nasa da cekildi derken? Hayır VS kızları bile katalog çekimleri için havada poz veriyorlar:X çok önemli değil iki astronot kıyafeti giyip yer çekımsız ortamda çekim yapmak:A
Performanslar grammyden farkı yoktu daha efektiyli ama grammyden daha hareketli geçtiği belli.

Bana orjinal geldi nedense. Sevdim.ben klibi ve şarkıyı.:X
Grammy daha özenli gibiydi. İkiside efsane değildi ama buraya LM kızları dışında asılan olmamış.:D Rihanna, Adele reklam için gelmiş zaten.
The Weeknd albümden yapacağını yaptı pek iyi değildi. Lorde'u zorla çıkarmışlar bence.:F

Bu ödüllerin reklamı keşke bizim ülkedede yapılsada zamanını bilsek. :(

İnternette koyun oraya buraya ne bileyim. Reklam reklamdır sayın BRIT yöneticileri. :(

Safinaz The Impala ile karıştırmışsın. Dikkatli bak.:X
4d5807008fefc0113bbe68a50c8b6700.jpg

Grupta adele yazıyor.Tamam kilolu olabilir ama bu demek değilki grup olsun kadın :)

konuya girip sadece resimlere bakarsan tabiki aradığını bulamazsın ? şarkıları izlemedinmi alttaki :) bak senlik coldplay var justin biber var :) hemde justinin ödül almış sevinmen lazım :)

ödüllerin adele e yığılması yanlış olmuş tamam kadının sesini bende seviyorumda işte ses var görüntü yok dediğimiz cinsten :)
rihanna burdada harika ayrıca benim littlle mix kızları burdada muhteşem söylüyor

son kısımdaki adele in kesha ya yaptığı kıyağıda çözemedim nedendir ?
nefret ediyorum ben o çocuktan yaa @sokak sanati etkinliğinde sevmediğim cadolozlara bile oy verdim ama bieberin şarkılarını dinlemedim bile spoisini açmadım bile hahaha
:F:F:F