BRIT 2016 Ödüllerinin Kazananları ve Geceden Notlar!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,361
Puanı
1,061
BRIT 2016 Ödüllerinin Kazananları ve Geceden Notlar!

mgid-ao-image-mtv-150x150.jpg

Dün gece ingiliz eleştirmen ve yapımcıların 1977'den bu yana düzenlediği BRIT ödülleri sahiplerini buldu.

Londra'da Q2 Arenada düzenlenen gecenin kırmızı halısının en şıkları;

rihanna-2016-brit-awards-22416-2-371x560.jpg
gettyimages-512067340_master.jpg

little-mix-brit-red-carpet__oPt.jpg
4e5e8c52b61223fa80e6c2e81cce1a.jpg

lana-del-rey-2016-brit-awards-red-carpet-1.jpg
ad197633191lana-del-rey-att.jpg
90616916_Mandatory_Credit_Photo_by_David_Fisher-REX-Shutterstock_5593462dj__Adele__The_Brit_Awar-xlarge_trans++rzGtJh4iA6zEoQD0-GjxslAIYR8Xi3KXQ36pz9bRMYo.jpg
brit_red_carpet_gallery_kylie_1bcs932-1bcs93f.jpg

Gecenin en özel, en konuşulan performansları;

Rihanna - Work, Consideration ft. SZA and Drake

The Weeknd - The Hills

Adele - When We Were Young

Lorde - David Bowie anısına performans;

ColdPlay - Hymn For The Weekend;

Justin Bieber - Love Yourself & Sorry ft. James Bay;

Little Mix - Black magic;

VEEEE Adele'in 4'ü ile damga vurduğu Ödüller;​

Jack Garratt

Eleştirmenlerin Seçimi

Hello
Adele

En İyi Single

Catfish And The Bottlemen

En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

Adele

En İyi Kadın Solo Sanatçı

Coldplay

En İyi Grup

James Bay

En İyi Erkek Solo Sanatçı

Björk

En İyi Uluslararası Kadın Solo Sanatçı

25
Adele

Yılın Albümü

Drag Me Down
One Direction

En İyi Klip

Justin Bieber

En İyi Uluslararası Solo Erkek Sanatçı

Tame Impala

En İyi Uluslararası Grup

Adele

Küresel Başarı Ödülü

Charlie Andrew

En İyi Yapımcı

GettyImages-512074080-640x432.jpg

NOT; Son olarak Kesha unutulmadı. Adele ödül konuşmasında Kesha'ya destek verdiğini ve ödülü Kesha için aldığını açıkladı. Adele Sony ile anlaşmalı olup Kesha'ya ulu orta destek veren ilk kişi oldu.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@sokak sanati 15 dakika geciktin. Normalde ilk açtığında 1-2 dakikada etiket yapıyordun. :A

Lana'nın elbise ve saç rengi çok hoş olmuş. Bu kızıl tonları filan yakışıyor ona. 🙄Rihanna'nın güzel olmuş ama ona uzun saç daha çok yakışıyor bence. Work klibinde uzun saçlı hali onu daha da genç göstermişti. :D Adele'nin elbisesini beğenmedim. :A Çok kilolu göstermiş.

Ödüllerde de Adele seçimleri normal yani şaşırmadım. Justin'de ödül almaya başlamış iyice demek ki çocuk biraz kendini toplarlamaya başlamış. :F Drag Me Down-One Direction, Nasa'da çekilmiş galibi o yüzden almış olabilir.

Bu arada Gaga'da Kesha'ya destek vermiş twitter'da gördüm. :D

@sokak sanati 15 dakika geciktin. Normalde ilk açtığında 1-2 dakikada etiket yapıyordun. :A

Lana'nın elbise ve saç rengi çok hoş olmuş. Bu kızıl tonları filan yakışıyor ona. 🙄Rihanna'nın güzel olmuş ama ona uzun saç daha çok yakışıyor bence. Work klibinde uzun saçlı hali onu daha da genç göstermişti. :D Adele'nin elbisesini beğenmedim. :A Çok kilolu göstermiş.

Ödüllerde de Adele seçimleri normal yani şaşırmadım. Justin'de ödül almaya başlamış iyice demek ki çocuk biraz kendini toplarlamaya başlamış. :F Drag Me Down-One Direction, Nasa'da çekilmiş galibi o yüzden almış olabilir.

Bu arada Gaga'da Kesha'ya destek vermiş twitter'da gördüm. :D

Konuyu açıp hemen çıktım sonra girdiğimde etiket yaptım. O sebepledir.:F

Adele reis yaptığı çok efsane bir olay ama. Tebrikler valla.:X

Konuyu açıp hemen çıktım sonra girdiğimde etiket yaptım. O sebepledir.:F

Adele reis yaptığı çok efsane bir olay ama. Tebrikler valla.:X
Aynen özelikle kadınlarin birbirine destek olması daha önemli. :)
Geçen Miley destek vermis. Cok hoşuma gitti. Bazen dengesiz hareketleri oluyor ama kadın duyarsız da kalmıyormus demek.

Aynen özelikle kadınlarin birbirine destek olması daha önemli. :)
Geçen Miley destek vermis. Cok hoşuma gitti. Bazen dengesiz hareketleri oluyor ama kadın duyarsız da kalmıyormus demek.

Miley, Lady hepsi Sony ile anlaşmalı. Adele'de. Adele'in yaptığını hiç biri yapamazdı bence. O kadar sektörün önde gelenlerinin önünde buna cesaret etmek siper bir şey.:D

kadından başka birşey yok ayoll burda @destere ekelsen sadece yeterdi bence ben gidiyorum :F:F:F

konuya girip sadece resimlere bakarsan tabiki aradığını bulamazsın ? şarkıları izlemedinmi alttaki :) bak senlik coldplay var justin biber var :) hemde justinin ödül almış sevinmen lazım :)

ödüllerin adele e yığılması yanlış olmuş tamam kadının sesini bende seviyorumda işte ses var görüntü yok dediğimiz cinsten :)
rihanna burdada harika ayrıca benim littlle mix kızları burdada muhteşem söylüyor

son kısımdaki adele in kesha ya yaptığı kıyağıda çözemedim nedendir ?

konuya girip sadece resimlere bakarsan tabiki aradığını bulamazsın ? şarkıları izlemedinmi alttaki :) bak senlik coldplay var justin biber var :) hemde justinin ödül almış sevinmen lazım :)

ödüllerin adele e yığılması yanlış olmuş tamam kadının sesini bende seviyorumda işte ses var görüntü yok dediğimiz cinsten :)
rihanna burdada harika ayrıca benim littlle mix kızları burdada muhteşem söylüyor

son kısımdaki adele in kesha ya yaptığı kıyağıda çözemedim nedendir ?

Kesha yapımcısına açtığı tecavüz davasını kaybetti ve yapımcısı sony ile anlaşmalı olduğu için kimse dile getiremiyordu ve destek olamıyordu Kesha'ya resmi olarak. Adele tüm dünyanın önünde resti çekti.:Z

Taylor para vermiş, Miley yazı paylaşmış vs ama Adele çok daha büyüğünü yaptı. Gece boyunca da çok konuşuldu. O sebeple yazdım o notu.:D

Kesha yapımcısına açtığı tecavüz davasını kaybetti ve yapımcısı sony ile anlaşmalı olduğu için kimse dile getiremiyordu ve destek olamıyordu Kesha'ya resmi olarak. Adele tüm dünyanın önünde resti çekti.:Z

Taylor para vermiş, Miley yazı paylaşmış vs ama Adele çok daha büyüğünü yaptı. Gece boyunca da çok konuşuldu. O sebeple yazdım o notu.:D

konuyu duymuştumda ben doktoruna dava açtı sanıyordum ? yapımcısınamı dava açmış ? :)

Gecenin en güzeli bence Adele olmuş. Hem ruju hem elbisesi çok yakışmış. Ayrıca ilk kez dekolteli bir elbise giymiş. 😱

Adele, bence bu dönemin Madonna'sı. Gerçek bir kraliçe. Sesiyle dağları devirir. When We Were Young derken "young" kısmında sesini çok iyi kullanmış.

Kesha'ya destek vermesi zaten mükemmel bir şey.

Adele'in kırmızı halıda Lana'yı gördüğündeki tepkisi. :F

Kıyafet aslında güzel ama Rihanna'ya yakışmamış. Sevemedim onu bugün. Performansı da gözümü yordu. Drake de.. Neyse. :F:F

1D'de de sayı gittikçe düşüyor. 5'tiler, 4 oldular. Şimdi de 2'ye mi düştüler. Son kliplerinde "Bu bir son değil." diyorlardı ama yeniden bir araya geleceklerini düşünmüyorum.

Little Mix'in performansını çok sevdim. Gerçekten çok çalışmışlar. Belli. En iyi performansları sanırım.

Gecenin en güzeli bence Adele olmuş. Hem ruju hem elbisesi çok yakışmış. Ayrıca ilk kez dekolteli bir elbise giymiş. 😱

Adele, bence bu dönemin Madonna'sı. Gerçek bir kraliçe. Sesiyle dağları devirir. When We Were Young derken "young" kısmında sesini çok iyi kullanmış.

Kesha'ya destek vermesi zaten mükemmel bir şey.

Adele'in kırmızı halıda Lana'yı gördüğündeki tepkisi. :F

Kıyafet aslında güzel ama Rihanna'ya yakışmamış. Sevemedim onu bugün. Performansı da gözümü yordu. Drake de.. Neyse. :F:F

1D'de de sayı gittikçe düşüyor. 5'tiler, 4 oldular. Şimdi de 2'ye mi düştüler. Son kliplerinde "Bu bir son değil." diyorlardı ama yeniden bir araya geleceklerini düşünmüyorum.

Little Mix'in performansını çok sevdim. Gerçekten çok çalışmışlar. Belli. En iyi performansları sanırım.

Adele gözümde bir kez daha devlesti benim dün.:bhr: Kadın 3 albüm ile kendine Queen dedirtti helal valla.:D

Rihanna'nın performansı gerçekten göz yoruyordu. Işıklar çok keskin ve saçma yayılmış sahneye. Sevmedim bende Drake ile olan uyumu dışında.:X Elbise onun tarzı değil bence de.

Adele gözümde bir kez daha devlesti benim dün.:bhr: Kadın 3 albüm ile kendine Queen dedirtti helal valla.:D

Rihanna'nın performansı gerçekten göz yoruyordu. Işıklar çok keskin ve saçma yayılmış sahneye. Sevmedim bende Drake ile olan uyumu dışında.:X Elbise onun tarzı değil bence de.

Kalbi, sesi, kendiyle barışık olması, samimiliği filan. Tam sevilmelik kadın. En sevdiğim şarkıcılar ilk 5 listemde artık. :X

Adele'in Lana tepkisi hakkında ne düşünüyorsun ? :F:F

Ya bildirimi görünce korktum. Rihanna için kötü yorum yaptık. Kızar şimdi bu demiştim. Şaşırttın beni. :F

Kalbi, sesi, kendiyle barışık olması, samimiliği filan. Tam sevilmelik kadın. En sevdiğim şarkıcılar ilk 5 listemde artık. :X

Adele'in Lana tepkisi hakkında ne düşünüyorsun ? :F:F

Ya bildirimi görünce korktum. Rihanna için kötü yorum yaptık. Kızar şimdi bu demiştim. Şaşırttın beni. :F

Adele aynen. Şişman falan ama cidden sevilmelik kadın.:D

Görmüştüm o resmi. Zaten Lana'yı sevdiğini biliyoruz. Normal bence ama tepkisi de çok tatlı oda var.:D

Adele aynen. Şişman falan ama cidden sevilmelik kadın.:D

Görmüştüm o resmi. Zaten Lana'yı sevdiğini biliyoruz. Normal bence ama tepkisi de çok tatlı oda var.:D

Aynen ya, Alcan ısırcan yanaklarını :F:F

Bu arada 3. ödülünü aldıktan sonra "Oğlum havalı olduğumu düşünecek." demiş. :F

Aynen ya, Alcan ısırcan yanaklarını :F:F

Bu arada 3. ödülünü aldıktan sonra "Oğlum havalı olduğumu düşünecek." demiş. :F

Doğallık işte kadına bunu dedirtiyor.:D
İlk başta Hello'ya çok bayılmamam sebebi ile biraz ön yargılıydım ama kadının doğal hallerini izledik ce seviyorum kendisini. :X

Doğallık işte kadına bunu dedirtiyor.:D
İlk başta Hello'ya çok bayılmamam sebebi ile biraz ön yargılıydım ama kadının doğal hallerini izledik ce seviyorum kendisini. :X

Ben Hello'ya karşı önyargılıydım aslında. Hello sayesinde Adele'i sevdim. Haberleri takip ettiğim için doğallıpını filan gördüm. Kısacası bayılıyorum şu kadına. :love1: