Breaking Bad'in Yıldızı, Michael J. Fox ile Yeni Dizide Başrolde!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,096
Reaksiyon puanı
49,758
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif


Back to the Future serisiyle büyük başarı yakalayan ve televizyonda da özellikle Spin City ve Family Ties dizileriyle önemli başarılara imza atıp pek çok ödül kazanan Michael J. Fox yakalandığı parkinson hastalığı nedeniyle uzun bir süre tv ve sinema dünyasından uzak kalmak zorunda kalmıştı. Fakat tedavisi olumlu sonuç vermeye başlayan ünlü oyuncu, son dönemde yeniden küçük rollerde de olsa ekranda görünmeye başlamıştı. The Good Wife dizisine konuk oyuncu olan Michael J. Fox 2011 ve 2012 yıllarında bu dizideki rolüyle Emmy'e aday olmuştu. Ayrıca geçtiğimiz yıl Curb Your Enthusiasm dizisinde konuk oyuncu olarak gözüken Fox, buradaki rolüyle de Emmy'e aday olmayı başarmıştı.

Sevilen oyuncu geçtiğimiz aylarda önümüzdeki yıl için yeni bir komedi dizisinde yer alacağını duyurdu ve bunun üzerine bütün kanallar bu diziyi kapabilmek için yarışa girdi. Bu yarışı kazanan ise NBC oldu. Önümüzdeki dönem NBC'de yayınlanacak olan 20 dakikalık sitcomda Michael J. Fox'un kendi hayatından esinlenilen bir konu işlenecek. Parkinson hastalığı geçiren üç çocuk babası ünlü bir kişi olan Mike Burnaby karakterine can verecek.

Mike Burnaby'nin eşi Annie rolünü oynayacak oyuncu da geçtiğimiz gün belli oldu. Breaking Bad dizisiyle ünlenen Betsy Brandt dizide Annie karakterini canlandıracak. Betsy Brandt, Breaking Bad'de Mike'nin eşi, Skyler'in kardeşi Marie'yi canlandırıyordu.

Şu an Breaking Bad'in son 8 bölümünün çekimlerini sürdüren Brandt, yeni dizisinin çekimlerine ise bu yaz katılacak.

Henüz adı kesinleşmeyen dizi önümüzdeki sonbahar döneminde NBC ekranlarında olacak...


betsy-brandt_510x317.jpg