Emmy'de her yıl aday olmuş işte yetmez mi, GoT falan var sonuçta bir tarafta da Türk dizileri ne yapmış peki diğer taraftaBaktim çok da abartialcak ödüller değil BB'de doymuş juriler, BB hatrı var diye 40 yıl aday gösterilir sadece
Emmy'de her yıl aday olmuş işte yetmez mi, GoT falan var sonuçta bir tarafta da Türk dizileri ne yapmış peki diğer taraftaBaktim çok da abartialcak ödüller değil BB'de doymuş juriler, BB hatrı var diye 40 yıl aday gösterilir sadece
Avrupa dizisi ABD'denin EMMY'sinde ödül alıyor muEmmy'de her yıl aday olmuş işte yetmez mi, GoT falan var sonuçta bir tarafta da Türk dizileri ne yapmış peki diğer tarafta
Uluslararası ödüller de var ya, o konuda çok mu başarılıyızAvrupa dizisi ABD'denin EMMY'sinde ödül alıyor mu ?A
Boş durmuyoruz ben ve şirketim çaliyoruzUluslararası ödüller de var ya, o konuda çok mu başarılıyız
Uyduruktan telenovela kategorisine alıyorlar işte, onu bile kazanamıyorlarBoş durmuyoruz ben ve şirketim çaliyoruz
46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Türkiye'den 3 aday!
20 ülkenin yapımlarının değerlendirildiği 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı. Listede Star TV’de ekrana gelen, başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı "İstanbullu Gelin" ile Tuba Büyüstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı "Cesur ve Güzel" dizi...www.ntv.com.tr
Aynı BCS gibi uyduruktan kategorilere aday olmuşuzUyduruktan telenovela kategorisine alıyorlar işte, onu bile kazanamıyorlar
BCS direk GoT gibi BB gibi dizilerin kazandığı kategorilere aday oluyorAynı BCS gibi uyduruktan kategorilere aday olmuşuz
Gene başa döndük Avrupa dizileri de ödül almıyor ordaBCS direk GoT gibi BB gibi dizilerin kazandığı kategorilere aday oluyor
Neyse ödül konusundan çıkalım o zaman Türk dizileri her biri 2.30 saatten sezonda yaklaşık 40 bölüm çekiliyor. Her tarafta mantık hataları, boş boş bakışmalar, müzik klipleri, dizi içine yerleştirilmiş reklamlar var. Hal böyleyken nasıl bu diziler BCS'den kaliteli olabilir?Gene başa döndük Avrupa dizileri de ödül almıyor orda
Onların bir saatlik dizileri de sıkıcı oluyor. Nasıl başarılı oluyorlar Dedim ya ilk sezondan bi kaç bölüm izledim. Abisinin saçmalıkları yuzunden diziden soğudum diye Demek ki 2.30 saat sürse onlar da senaryoyu daha çok saçmalarNeyse ödül konusundan çıkalım o zaman Türk dizileri her biri 2.30 saatten sezonda yaklaşık 40 bölüm çekiliyor. Her tarafta mantık hataları, boş boş bakışmalar, müzik klipleri, dizi içine yerleştirilmiş reklamlar var. Hal böyleyken nasıl bu diziler BCS'den kaliteli olabilir?
2.30 saat sürse onlar da saçmalar tabi ama şu haliyle saçma değil. Sana ağır geliyor olabilir niye diziye saçma diyorsun bu sebepten, bana hitap etmedi de geçOnların bir saatlik dizileri de sıkıcı oluyor. Nasıl başarılı oluyorlar Dedim ya ilk sezondan bi kaç bölüm izledim. Abisinin saçmalıkları yuzunden diziden soğudum diye Demek ki 2.30 saat sürse onlar da senaryoyu daha çok saçmalar
Öyle dersem eleştiriyi hafifletmek olur ve derdimi anlatmiş olamam Sonuçta nasaya ait bilgiler aktarmıyor dizi. Nesi ağir gelecek Sıkıcı bi akış vardı benim izlediğimde2.30 saat sürse onlar da saçmalar tabi ama şu haliyle saçma değil. Sana ağır geliyor olabilir niye diziye saçma diyorsun bu sebepten, bana hitap etmedi de geç
Ağır derken sıkmış seni anlamında dedim ben de zaten Neyse sen yine de bir şans daha ver BB hatrına belki bu sefer sıkılmazsınÖyle dersem eleştiriyi hafifletmek olur ve derdimi anlatmiş olamam Sonuçta nasaya ait bilgiler aktarmıyor dizi. Nesi ağir gelecek Sıkıcı bi akış vardı benim izlediğimde
İlk şansım o hatır yuzundendi zatenAğır derken sıkmış seni anlamında dedim ben de zaten Neyse sen yine de bir şans daha ver BB hatrına belki bu sefer sıkılmazsın
İkinci şansı da Mike için ver, belki oradan yakalar seni Ama biraz sabretmen lazımİlk şansım o hatır yuzundendi zaten
Sen bi 8 bölüm izle hele de bakarızİkinci şansı da Mike için ver, belki oradan yakalar seni Ama biraz sabretmen lazım
8 bölümü izlerim izlemesine de düşüncemin değişeceğini zannetmiyorumSen bi 8 bölüm izle hele de bakarız
Düşünce değiştirmek için dememiştim Hala izlemediğine vurgu yaptım kısaca sohbetin en başı8 bölümü izlerim izlemesine de düşüncemin değişeceğini zannetmiyorum
Hele bir Oscar'lar geçsin de, ondan sonra izlerizDüşünce değiştirmek için dememiştim Hala izlemediğine vurgu yaptım kısaca sohbetin en başı