1.sezon 1.bölüm
@sürgünüm söz verdiğim gibi ilk bölümü izledim. Ve dün izlediğim Prison Break ile ilk bölümü kıyaslarsam bu bir tık daha önde şu aşamada. Hem daha hareketli ve daha hikayenin içindeydi. Prison Break daha ağırlıklı karakterler üzerinden gittiği için bazı yerler sıkmıştı. Bu dizide de sezon bölümleri az ama süresi uzun Yani 1 saat neredeyse.
Gelelim yorumlarıma. Açılış karavan sahnesiyle oldu zaten. Ve onun 3 hafta öncesinde olanları seyrettim. Walter'ın oğlunun sağlam bir draması çıkabilir bu kısmı merak ediyorum. Karısı ile olan ilişkisi de bir acayip o nasıl bir kadın hamileyken bile boş durmadı Walter'ın oğluyla dalga geçtikleri an onlara hesabını sorması güzeldi.
Gelelim operasyon anına. Walter, operasyona çıktı çıkmasına ama arabanın içinde pasif kaldı dediğim anda ismi Pinkmandi sanırım onun çıplak bir şekilde pencereden kaçtığını görmesiyle olayın seyri burada kendisine evrildi aslında. Kullandıkları şey tam olarak ne açıkçası anlayamadım. Yani karavanda yapmaya çalıştıkları şey kristal cam benzeri bir şeydi bu bir nevi hap unsuru içeren bir madde mi yoksa daha mı farklı?
Walter'ın hastalığı Akciğer kanseri ancak nasıl bir seyir işlenir bilemiyorum bekleyelim bakalım.
Polislere yakalandığını sanan Walter'ın silahını o tarafa doğru çektiği anda yaptığı saçma sapan hareketler ve akabinde aslında o yangına doğru giden itfaiyelerin olduğunu gördüğü andaki tepkisi komikti. Sonu da yine erotizmin doruklarında bitti.
İlk bölüm puanım 8,5/10
@sürgünüm söz verdiğim gibi ilk bölümü izledim. Ve dün izlediğim Prison Break ile ilk bölümü kıyaslarsam bu bir tık daha önde şu aşamada. Hem daha hareketli ve daha hikayenin içindeydi. Prison Break daha ağırlıklı karakterler üzerinden gittiği için bazı yerler sıkmıştı. Bu dizide de sezon bölümleri az ama süresi uzun Yani 1 saat neredeyse.
Gelelim yorumlarıma. Açılış karavan sahnesiyle oldu zaten. Ve onun 3 hafta öncesinde olanları seyrettim. Walter'ın oğlunun sağlam bir draması çıkabilir bu kısmı merak ediyorum. Karısı ile olan ilişkisi de bir acayip o nasıl bir kadın hamileyken bile boş durmadı
Gelelim operasyon anına. Walter, operasyona çıktı çıkmasına ama arabanın içinde pasif kaldı dediğim anda ismi Pinkmandi sanırım onun çıplak bir şekilde pencereden kaçtığını görmesiyle olayın seyri burada kendisine evrildi aslında. Kullandıkları şey tam olarak ne açıkçası anlayamadım. Yani karavanda yapmaya çalıştıkları şey kristal cam benzeri bir şeydi bu bir nevi hap unsuru içeren bir madde mi yoksa daha mı farklı?
Walter'ın hastalığı Akciğer kanseri ancak nasıl bir seyir işlenir bilemiyorum bekleyelim bakalım.
Polislere yakalandığını sanan Walter'ın silahını o tarafa doğru çektiği anda yaptığı saçma sapan hareketler ve akabinde aslında o yangına doğru giden itfaiyelerin olduğunu gördüğü andaki tepkisi komikti.
İlk bölüm puanım 8,5/10