iğrençti yawHiç sorma.
Pickman bilmişlik yapıp Walter'in dediği plastiği almadı, adamı küvette eritmeye kalktı.Sonra küvet kanlarla, organlarla aşağı kata, oradan diğer kata damlaya damlaya gitti.İğrenç de olsa güzel bölümdü.
iğrençti yawHiç sorma.
Pickman bilmişlik yapıp Walter'in dediği plastiği almadı, adamı küvette eritmeye kalktı.Sonra küvet kanlarla, organlarla aşağı kata, oradan diğer kata damlaya damlaya gitti.İğrenç de olsa güzel bölümdü.
Sana bir kimyacı adama söylüyor bunu, aklına gelse ne yazar?iğrençti yawpinkman ı suçlamıyorum orda şimdi mantık olarak nasıl düşünürsün asit neyi yakmaz plastik rahat erir ama küvet daha sağlam beton gibi diye düşünürsünnormal mantıksal sonuç böyledir oysa durum öyle değilmiş orda jesse yerine ben olsam yine aynı rezalete imza atardım sanırımkimin aklına gelir betonu delen asidin plastiğe işlemeyeceği
kimyacı olsa ne yazar? düz mantık işler orda plastik yumuşaktır beton serttirSana bir kimyacı adama söylüyor bunu, aklına gelse ne yazar?
Biz Türkler böyle düşünürüz.kimyacı olsa ne yazar? düz mantık işler orda plastik yumuşaktır beton serttir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?