Yok ya kahvaltı olayıyla dalga geçmişler yine.
Öff ben de dedim herhalde altında çok büyük bir olay varYok ya kahvaltı olayıyla dalga geçmişler yine.
Ya Walt'u nasıl sevmez bir insan asıl o araştırılıp tez konusu yapılmalı. Senin üzerinde deneyler falan yapılmalı bence.5x11
sanırım dizide sevdiğim karakter yok
9/10Walt sen nasıl bir adamsın?? Hazırladığı o itiraf kasedi neydi öyle 😱 Skyler ile birlikte yine müthiş bir yalan bulmuşlar.
Jesse aydınlanma yaşadı resmen sigara olayıyla
Walt'un zamanında yaptığı tüm pislikler çıkıyor ortaya. Bu kadar olaya rağmen şu karakteri seven insanlar var hala, insan gerçekten hayret ediyor
En sonunda Mete'ye bağlayıp benzinle girdi eveİtiraf etseydi daha iyi olurdu.
Ben de severdim aslında ama son yaptıkları hiç etik değilYa Walt'u nasıl sevmez bir insan asıl o araştırılıp tez konusu yapılmalı. Senin üzerinde deneyler falan yapılmalı bence.
Mecbur adam ne yapsın ya etikliğin mi peşine düşecek onca belanın arasında.Ben de severdim aslında ama son yaptıkları hiç etik değil
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım onca belayı da zaten kendi açtı. Mağdur adam ayaklarına yatmaya gerek yokMecbur adam ne yapsın ya etikliğin mi peşine düşecek onca belanın arasında.
Ya bırak fake üyelikler alıp başka sitelerde yorum yapmayı hiç yakıştıramadım sana, yemezler.Şimdi eğri oturup doğru konuşalım onca belayı da zaten kendi açtı. Mağdur adam ayaklarına yatmaya gerek yok
@OzaN bak tek ben değilmişim 5x10 bölümünün ilk yorumu
Ahah zaten orada üyelik almaya üşendiğimden kaç ayda zor aldım bir de fake almaya uğraşır mıyımYa bırak fake üyelikler alıp başka sitelerde yorum yapmayı hiç yakıştıramadım sana, yemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?