Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

@OzaN buna efsane sahne diye yorumlar gelmiş olayı ne?
spoi'lik bir şey mi

Tüm televizyon tarihindeki gelmiş geçmiş en iyi sahne!

4x13 (Sezon Finali)

Bir final bir diziyi anca bu kadar yüceltebilirdi, bildiğin 5-10sn arkama yaslandım sonra alkışladım psikopata bağlamış olabilirim.

Bariz şekilde rezil giden bir 8 bölüm vardı. 6 puan civarlarında standart bir tv dizisi gibiydi.

Sonra bir anda aksiyona bağladı pek umudum kalmamıştı aslında ama çok akıl dolu ve aksiyonun üst düzeyde olduğu bir 4 bölüm izledik. Ve o ara 8 puanlık bir diziye dönüştü.

Ve final, bu sahneyi izlemiştim 2 sene önce felan. Bildiğin spoilerli geldim diziye. Ama duygusuzca izlemiştim olay nedir bilmiyordum. Arkadaş sahne bir geldi yani gerçek final yakışırdı bu bölüme bence.
i won deyişi aklımdan çıkmaz uzun bir süre hatırlar hatırlar gaza gelirim heralde adamda ki coolluk, reyislik vasfı çok yüksek.

Final nerden baksak 1, 1.5 puanlık bir yükselmeye sebebiyet vermiş olabilir.

Sezona Puanım: 9.5

Son düzenleme:
5x9
Walter'dan korkulur 😱 Finalde Hank'e söylediği beni bile korkuttu.
"Kim olduğumu gerçekten bilmiyorsan o zaman yapacağın en akıllıca şey adımlarını dikkatli atmak olur"
9/10

5x10
Of Jesse ne mal adamsın hiçbir şeyi beceremiyorsun :/
Skyler'dan böyle bir şey beklemiyordum ama kendini korumaya çalıştı herhalde Walt'u konuşmamaya ikna ederek.
Sen git katliam yaptır sonra da "ayh ben bakamam.ss" triplerine gir

Sürekli bir sarı oyuncak araba dolaşıyor etrafta bakalım ne olacak ona
8.5/10

5x11
sanırım dizide sevdiğim karakter yok

Walt sen nasıl bir adamsın?? Hazırladığı o itiraf kasedi neydi öyle 😱 Skyler ile birlikte yine müthiş bir yalan bulmuşlar.
Jesse aydınlanma yaşadı resmen sigara olayıyla

Walt'un zamanında yaptığı tüm pislikler çıkıyor ortaya. Bu kadar olaya rağmen şu karakteri seven insanlar var hala, insan gerçekten hayret ediyor

En sonunda Mete'ye bağlayıp benzinle girdi eve
İtiraf etseydi daha iyi olurdu.
9/10

Ya Walt'u nasıl sevmez bir insan asıl o araştırılıp tez konusu yapılmalı. Senin üzerinde deneyler falan yapılmalı bence.

Mecbur adam ne yapsın ya etikliğin mi peşine düşecek onca belanın arasında.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım onca belayı da zaten kendi açtı. Mağdur adam ayaklarına yatmaya gerek yok

@OzaN bak tek ben değilmişim 5x10 bölümünün ilk yorumu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım onca belayı da zaten kendi açtı. Mağdur adam ayaklarına yatmaya gerek yok

@OzaN bak tek ben değilmişim 5x10 bölümünün ilk yorumu
Ya bırak fake üyelikler alıp başka sitelerde yorum yapmayı hiç yakıştıramadım sana, yemezler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
5x12
Ulan Walt bir öldür(t)mediğin ben kaldım
Todd'un amcası lazım olmuşmuş. Jesse salaklığına doymasın, mahvetti işi.
8.5/10

5x13

Sanırım Hank ve Gomez öldü. Kahraman polisler unutulmayacaksınız eğer öyle olduysa

Walt'tan paranın yerini öğrenmek için yaptıkları numara süperdi. Konu para olunca nasıl uçarak gidiyor lanet.ss
Andrea'yı Jesse'yi öldürmek için kullanacaktı ama plan ters tepti. Neyse ölmesine az kaldı
9/10

5x14 (Meşhur Ozymandias bölümü)
Gerçekten efsane bir bölüm olmuş. Ağzım açık izledim bütün bölümü.
[HASHTAG]#RIPHank[/HASHTAG]

Walter sen ne çeşit bir insansın
Skyler en sonunda bıçak çekecek duruma geldi.
En çok Holly'ye üzüldüm bu bölüm. Hele o itfaiye arabasındaki hali çok dokundu.ss İyi bari zalım babası giderken bıraktı kızı.
Jesse'nin binmediği "kırmızı araba"ya Walt bindi. Yepyeni bir hayata gidiyor..
10/10

5x15
Uyuşturucu batağına düşen Kimya öğretmeninin ibretlik hikayesi
İyice stv filmlerine döndü olay. Walt bir yandan oğlu bir yandan eski ortağı tarafından baya darbe aldı.
Olayın Elliot'a bağlanacağını ben de tahmin etmezdim

Şu Todd'a söyleyeceğim neler var ama sakin olmaya çalışıyorum. Ulan be adam ne istedin Andrea'dan
İnş Lydia'yı öldürür Jesse de görürsün nasılmış

Jesse oradan kurtulmayı başardı ama telleri aşamadı ben ondan daha çok üzüldüm
10/10

5x16 (Final)
Sonunda finale geldik. Breaking Bad'i bile bitirdiysem artık yapamayacağım hiçbir şey yok

Lydia öldü, Todd öldü çok mutlu ve huzur doluyum şuan

Walter'ın silah numarası çok zekalıcaydı tebrikler Mr White. Ölümü de güzel oldu en azından mapuslara düşmedi.
Jesse sonunda özgürlüğüne kavuştu. Salak falandı ama sevdindim yine de

5x14'te çalan şarkı ve bu bölümün sonda çalan şarkı güzeldi.
bb breaking bad

10/10