Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

1.Sezon 3.Bölüm :

Beklediğimden sıkıcı geçti.

Özellikle Walter ve Domingo'nun konuşma sahnelerinde kapatasım geldi.
Fakat sonradan bağlamaları iyidi. Ayrıca Walter'ın gençliği çok iyimiş onu gördüm.
Gayet yakışıklı ve bakımlı biriymiş.
En son sahnede ne anlatacak Skyler'a ?

4x6

Yine güzel bir bölümdü. Dizi son zamanlarda çok iyi gidiyor.

Walt'un yüzünden kadınlar işinden oldu.
Bunun olacağını ben bile tahmin etmiştim Walt'un tahmin edememesi ilginç.

Şehir ve eyaletleri bilmediğim için Skyler yazı tura atarak ne yapmaya çalıştı anlamadım.

Jesse ve Mike'ın birlikte takıldıkları sahneler iyiydi.

Puanım: 9/10

4x7

Yine çok iyi bir bölümdü. Bence dizinin dönüm noktalarından birisi yaşandı bu bölüm.

Hank işi çözmüş resmen.
Fring'i çok zekice bir şekilde keşfetti. Asıl soru dizi bundan sonra nasıl bir hal alacak.

Jesse'nin konuşma yaptığı sahne de iyiydi.

4x7

Hank'in iyileşmesine sevindim ancak kaç bölümdür yataktan kalkamayan bu adamın nasıl bu kadar çabuk iyileştiğini görmek isterdim.
Adam iyileşir iyileşmez içinde biriktirdiklerini gitti anlattı. Gus bulundu artık, yakında Walt da bulunur.

9/10

4x8

Bölüm ortalarda gitse de sonlara doğru müthişti.

Gus'ın sahnesini soluksuz izledim resmen.
Çok gerçekçi bir sahneydi. Yine Gus'ın polislerin sorularına cevap verdiği sahne de iyiydi.

Puanım: 9.5/10

4x8

Gus'ın hikayesi oldukça inandırıcıydı ama zayıf noktaları da vardı. Hank da yakaladı bu noktayı ama çok saçma bir hareket yaptı. Şimdi Gus istese Hank'i polise şikayet edebilir?

Yaşlı dede geçmişte neler yapmış neler.
İşte şimdi çekersin öyle.

Walt'un Jesse'yi yakalaması iyi oldu.

Bir de Skyler'dan hemen hemen herkes nefret ediyor ama ben henüz etmedim.
Sevdiğim bir karakter benim.

9/10

4x9

Güzel bir bölümdü gayet akıcıydı bence.

Jesse'yi ben de fazla sevmiyorum. Diziye renk kattığı kesin ama diziyi izlemeden önce böyle bir Jesse beklemiyordum.

Karteller'in Walt'u istediğini sanıyordum ama mavi methin formülünü istiyorlarmış, eğer durum gerçekten öyleyse tabii.

Kavga sahnesi de iyiydi.

Skyler'dan nefret etmiyor musun? 😱

Bu arada Jesse olmazsa dizi olmazdı belki de ama çoğu zaman ben de sinir olurdum kendisine.
Biz Walt'çu olduğumuzdan herhalde, bazı kişiler de Jesse'ci olabiliyor.

Hayır.
Neyinden nefret ediyorsunuz kadıncağızın?

Dizide en nefret ettiğim karakterlerden birisi Jesse. Umarım finalde Skyler öldürür.

Hayır.
Neyinden nefret ediyorsunuz kadıncağızın?

Dizide en nefret ettiğim karakterlerden birisi Jesse. Umarım finalde Skyler öldürür.
Her yönüyle sinir bozucu karakter.
Tamam hakkını yemeyim zaman zaman iyiliği de var ama 5 sezon boyunca az çektirmedi.

Her yönüyle sinir bozucu karakter.
Tamam hakkını yemeyim zaman zaman iyiliği de var ama 5 sezon boyunca az çektirmedi.
Bence en sinir bozucu yanı; sarışın oup renkli gözlü olması.

Bence sevmeyenler Walt'la tersleştiğinden sevmiyordur. Ki o tersleşmelerin çoğunda da haklı Skyler.

Walt'ın bu işlere bulaşmasındaki sebebi bilmesine rağmen son derece tripli ve somurtgan olan üstelik Walt'u aldatan bir kadını sevmem büyük bir iş.

Walt'ın bu işlere bulaşmasındaki sebebi bilmesine rağmen son derece tripli ve somurtgan olan üstelik Walt'u aldatan bir kadını sevmem büyük bir iş.
Ha deyince kabul edilebilir bir şey mi bu?
"Kocam uyuşturucu üretiyor ve bunu bizlere bakmak için yapıyor. Canım kocacım." diyemez ya.

Walt'u aldatmasını ben de istemezdim ama Walt da günahsız değil sonuçta.

4x10

Tek kelimeyle süper bir bölümdü. Dizi son zamanlarda baya aştı kendini.

Bu bölüme Mike, Jesse ve Gus damgasını vurdu. İçkide zehir olduğu anlaşılabilecek bir şeydi. Ama Gus'ın içmesi adamlardaki şüpheyi kaldırdı. Neyse çok mantıklı bir işti kısacası.

Skyler'ı ben de sevmiyorum. Bu bölüm parayı her ne kadar kendini kurtarmak için verdiyse de gıcık bir şey yaptı. İyice sevmemeye başladım.

9.5 ile 10 arasında kaldım ama daha iyi bölümlerin olacağını düşündüğüm için;

Puanım: 9.5/10

4x9

Dizi son bölümlerinde oldukça iyi bir ivme yakaladı. İnşallah düşüşe geçmez. Bu sezon geçmez de sezon başlarında biraz durgunlaşıyor. Ama son sezonda öyle bir şey olmayabilir de.

Ben Kartel'in -c ile mi yazılıyor acaba?- methin formülünü almak istediklerini sanmıyorum. En son Gus bir adamla masaya oturmuştu. Adam bir şey teklif etmişti. -ya Hank'i ya da Walt'u öldürmekti sanırım- Bulamadım şimdi. Onu kabul etmişti ama o teklifin methin formülü olduğunu hatırlamıyorum.

Skyler, Ted'in görüşmesinde çok iyiydi.

Jesse çok yüzsüz çıktı. Yaptığım onca şeyden sonra diyor bir de. Sanki Walt senin için hiçbir şey yapmadı. Adam seni senden daha çok düşündü.

9/10

La oha 4x5'i izlememişim.
Yukarıda bahsettiğim şeyi ararken fark ettim. Canım sıkıldı.

İlk 6 bölüm içinden en yüksek puanı alan da oymuş yanlış bölümü kaçırmışsın.

Kaç yıldır dizi izlerim hiç öyle bir şey gelmedi başıma.

İlk 6 bölüm içinden en yüksek puanı alan da oymuş yanlış bölümü kaçırmışsın.

Kaç yıldır dizi izlerim hiç öyle bir şey gelmedi başıma.
Güzel bölüme benziyor ama kaçtı bir kere.

2 oldu benim. It's Always'te de kaçırmıştım.