Brann 0-4 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi 25-26 Sezonu | 6. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Brann kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,448
Puanı
1,060
Temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Norveç ekibi Brann ile karşı karşıya gelecek.

23.00'da başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorum ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Bu mücadele öncesinde aynı puanlı iki ekipten Brann 19. sırada, Fenerbahçe ise 20. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'de John Duran Ferençvaroş maçında yediği kırmızı kart sebebi ile; Asensio, Szymanski, Semedo ve Edson ise sakatlığı sebebi ile Norveç'e götürülmedi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
İlk 11’ler

Brann: Dyngeland, De Roeve, Pallesen, Helland, Dragsnes, Pedersen, Kornvig, Sörensen, Mathisen, Castro, Holm

Fenerbahçe: Ederson, Mert, Skriniar, Oosterwolde, Brown, İsmail, Fred, Nene, Talisca, Kerem, En Nesyri

• Beğendim
Bugün evde kimseler yok, haliyle maç açılmayacak. Bakalım bir sahnesine bile denk gelmeyeceğim maçın sonucu ne olacak. (Belki bir ihtimal son 10 dakikaya denk gelirim ama o zamana kadar maç şekillenmiş olabilir.

• Beğendim
Sahnede Kerem Potter. :Z
------

En Nesyri sonunda bir işe yaradı. Brann 10 kişi kaldı. O müdahale gelmese atamazdı ama bu En Nesyri. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Fenerbahçe, Talisca'nın golüyle 2-0 önde.

Şimdi bitti. :A

Spikerin sesi de tam gidecek zamanı buldu. Ankara'dan anlatıyorlar maçı, adam ölü gibi anlatıyor. :A
Galiba şundan olacak :A 👇
Bugün evde kimseler yok, haliyle maç açılmayacak. Bakalım bir sahnesine bile denk gelmeyeceğim maçın sonucu ne olacak. (Belki bir ihtimal son 10 dakikaya denk gelirim ama o zamana kadar maç şekillenmiş olabilir.

ne güzel, bakmadan böyle sayfalari yeniledikce skorun sürekli iyi yönden degistigini görmek güzel :A

Yenilemeye devam et. Talisca :Z

İlk yarı bitmemiş miydi? :A
Vay harika :Z

Şimdi bitti. :A

Spikerin sesi de tam gidecek zamanı buldu. Ankara'dan anlatıyorlar maçı, adam ölü gibi anlatıyor. :A
Hepsi senin sayende Harry Potter gibi büyü mü yaptın ? :A Twitter’dan golleri izleyebilirsin.

• Güldürdün
Reactions: emreemreu and Dosi