Boyut Film'in Yeni Projesindeki Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
images

Mahsun Kı</SPAN>rmı</SPAN>zı</SPAN>gül'ün Murat Tokat ile beraber ortak olduklar</SPAN>ı</SPAN> Boyut Film, yeni bir proje i</SPAN>ç</SPAN>in haz</SPAN>ı</SPAN>rl</SPAN>ı</SPAN>klar</SPAN>ı</SPAN>n</SPAN>ı</SPAN> sürdürüyor. 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde yer alan oyuncular</SPAN>ı</SPAN>n yeni projeleri belli olmaya devam ediyor.

Ali Ersan Duru ve Serkan </SPAN>Ş</SPAN>enalp gibi isimlerin yeni projeleri belli olurken, Boyut Film'in yeni projesinde ba</SPAN>ş</SPAN>rol oyuncusu olarak yer alacak isim de belli oldu: Onur Tuna.

Önümüzdeki sezon i</SPAN>ç</SPAN>in dü</SPAN>ş</SPAN>ünülen projede Onur Tuna'y</SPAN>ı</SPAN> ba</SPAN>ş</SPAN>rol olarak dü</SPAN>ş</SPAN>ünen Mahsun K</SPAN>ı</SPAN>rm</SPAN>ı</SPAN>z</SPAN>ı</SPAN>gül haz</SPAN>ı</SPAN>rl</SPAN>ı</SPAN>klar</SPAN>ı</SPAN>na devam ediyor.</SPAN>

Son düzenleme:
Mahsun hikaye olarak, başka bir diziyi üstlenmez. Yönetmenlik yapmaya yine devam edebilir bence ilk bölümlerde. :)

Onur Tuna iyi bir oyuncu olma yolunda ilerliyor, bekliyorum diziyi...

Bu çocukta ben ışık görmuyorum.Bide şarkıcılıkta denesin şansını.Gerçek pop yapamaz ama en azından ekmek parasını çıkarır:X Ciddiyim adam şarkıcı şarkıları var nette.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy