''Boynu Bükükler'' Yeni Gününde Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay ve yönetmeni Ömer Uğur'un yine bir dizisi yayından kaldırıldı. Daha önce 'Bir Yastıkta' dizisi yayından kaldırılmıştı. 'Boynu Bükükler', reyting anlamında iyiydi aslında ama Kanal D daha iyisini istedi ve işi buralara kadar getirdi. Perşembe günleri iyi reytingler alıyordu. Belki sıralama bakımından yukarılarda değildi ama 3.5 - 4.5 arası aldığı reyting çok iyiydi. 'Boynu Bükükler', 7 bölüm gibi kısa bir serüvenle ekran macerasına nokta koydu. Cüneyt İnay ile Ömer Uğur'un, Geniş Aile'den sonraki dikiş tutturamaması devam etti. Dizi yayınlanmaya devam etseydi, belki daha iyi şeyler olurdu. Dizi gelecek sezon başlasaydı mesela, daha iyi reytingler alabilirdi ya da yaz aylarında başlasa. Daha sağlam kitle edinebilirdi o şekilde. Şimdi dizi erkenden yayından kaldırıldı.

Dizinin ilk 3 bölümü çok iyiydi ve reytingleri de yükseliş yaşamıştı ama diğer bölümlerde düşüş yaşadı.Kanal D'de 3-4 reyting alan diziler devam etmiyor ve final yapacağı belliydi.Sedef Avcı umarım güzel bir diziyle ekranlara geri döner. :)

Hay sizinde yapacaginiz isede, son zamanlarda bu kadar güldügümü hatirlamiyorum bir dizi izlerken. Göz göre göre bitirecekler 7. bölümde en keyifle izledigim diziyi.

Kanal D`nin bunu bilerek yaptığı çok bariz.

Rakipsiz ortamda bile 3 reyting alan Çalıkuşudan Perşembe akşamı herhalde 5 reyting beklemiyordu. Öyle olsa direkt Pazartesiye alırdı Çalıkuşuyu.

Pazartesiye Paşa Gönlüm gelecek gibi.
En son Paşa Gönlüm iptal edildi ya da oyuncu kadrosu tümüyle yenilenecek diye duydum. Yerine Çalıkuşu gelebilir bu haftaki duruma göre.

Kanal D bu sezon yillarca büyüttügü imaji bir kalemde sildi. Yazik gercekten.

şu kadronun komedi dalında başarılı olucağını düşünen senaristlerin ciddi piskolojik sorunları vardı bence şu kadrodan sadece bora akkaş komediye uygun bir oyuncuydu bora dışındakıler kesinlikle komediyle yakından uzaktan ilgileri yok sen elideki tek işe yarayan oyuncuyuda tutup pasif etkisiz bir role koyuyorsun sonrada başarı bekliyorsun senaryosu iyi olabilir ama oyuncu kadrosu olmamıştı bora akkaşı tamamlıyacak oyuncu hiç yok desem yalan olmaz örneğin
bülent çolak öğretmen rolunde dizide olabilirdi en azından dizinin komedi yönünü ortaya çıkarırdı 😵😵😵

şu kadronun komedi dalında başarılı olucağını düşünen senaristlerin ciddi piskolojik sorunları vardı bence şu kadrodan sadece bora akkaş komediye uygun bir oyuncuydu bora dışındakıler kesinlikle komediyle yakından uzaktan ilgileri yok sen elideki tek işe yarayan oyuncuyuda tutup pasif etkisiz bir role koyuyorsun sonrada başarı bekliyorsun senaryosu iyi olabilir ama oyuncu kadrosu olmamıştı bora akkaşı tamamlıyacak oyuncu hiç yok desem yalan olmaz örneğin
bülent çolak öğretmen rolunde dizide olabilirdi en azından dizinin komedi yönünü ortaya çıkarırdı 😵😵😵

Ünal Yeter, Murat Akkoyunlu, Barış Başar, Mine Teber, Bengi İdil Uras daha önce hep komedide rol alan başarılı oyuncular. Ki diğer oyuncular da çok başarılıydı, kadroya laf yok. Kanal kurbanı oldu. :)

Çok üzgünüm. :( Esprileri çok başarılı olan komik ve eğlenceli bir diziydi. Yazık oldu. Kanal D gerçekten sabırsızlık konusunda sınırları aştı. Totalde 5'e yakın alıyordu sabır gösterilse ab'de de yükselebilirdi ben öyle düşünüyorum. Hacı'yı, Ersen Kaptan'ı, Aklı Selim'i, Değişik'i, Miray'ı ve diğer karakterler özleyeceğim. Dizide emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Kanal D sen de çok olmaya başladın artık. 😡

Ünal Yeter, Murat Akkoyunlu, Barış Başar, Mine Teber, Bengi İdil Uras daha önce hep komedide rol alan başarılı oyuncular. Ki diğer oyuncular da çok başarılıydı, kadroya laf yok. Kanal kurbanı oldu. :)
ben beğenmiyorum o oyuncuları bence tek işe yarayan oyuncu boraydı onuda değerlendilemediler zaten final yapıyorlar 😵😵😵

Katılıyorum, kadroda hiç sırıtan yoktu.. Hepsi komedide iyi isimler.. :)

İnşallah finali iyi bağlarlar. Miray kimi seçecek merak ediyorum.

İnşallah finali iyi bağlarlar. Miray kimi seçecek merak ediyorum.

Daha önce çekilen bir bölüm galiba. Final altında yayınlanacak. Çünkü 7.bölüm çekimleri başlanıştı. Set fotoğrafları vardı. Final anlamında bir şey çıkmayabilir bölümden.

Daha önce çekilen bir bölüm galiba. Final altında yayınlanacak. Çünkü 7.bölüm çekimleri başlanıştı. Set fotoğrafları vardı. Final anlamında bir şey çıkmayabilir bölümden.
Kötü olmuş o zaman. :( Böyle yangından mal kaçırır gibi de olmaz ki dizinin sevenlerinin güzel bir final izlemeye hakkı var.

Aynen ya. En çok Şahap ve dindar çocuğu özleyeceğim. :(

Favori çiftim Hacı ve İnci'ydi. Bari onlar için bi gelişme olsaydı. :(

Kötü olmuş o zaman. :( Böyle yangından mal kaçırır gibi de olmaz ki dizinin sevenlerinin güzel bir final izlemeye hakkı var.

Bence de. Yani stok bölümü olduğu bir haftada 2 bölüm yapıp aceleyle final yapmalarından belli. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak