''Boynu Bükükler'' Yeni Gününde Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Favori çiftim Hacı ve İnci'ydi. Bari onlar için bi gelişme olsaydı.
Iyiydi ikisi doğru.
Aslında her karakterin birçok hikayesi vardı, daha çok bölüm çıkardı.

7. Bölüme ek sahneler ilave ederler bence, final tadında olur.

Kanal D başka kanala transfer olamaz sözleşmesi imzalatıyormuş, devam etmesi için umut da yok zaten.

Kanald okunacak bütün bedduaları hakediyor... ne diyebilirim ki böyle kanallardan dizi izlenmez.....

Bilmiyordum bu sözleşmeyi. Bi umudum vardı yine de bundan önce

Bu dizi keşke yazın başlasaydı Geniş Aile gibi. O zaman şansı daha yüksek olabilirdi.

Aynı şeyi düşünüyorum. Yazın iyi gidebilirdi...

Diziyi pek izlemedim ama denk geldiğim tekrarlarında fena değildi.
Üstelik reytingleri de ortalama denebilecek bir seviyede. Kötü olmuş bence de.

Boynu kırıklar ordan oraya.

Kanal haklı, 2 reyting alan diziyi devam ettirip ne yapsın.

Ancak yazık diyorum😡
Perşembe leri bir süre Kanal D izlemiyerek tepkimi dile getireceğim

NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış.

Yahu kusura bakmayın ama bu dizi nasıl final olur ya. Bugün final bölümünü izledim şahane dizi ve epey güldürdü beni. Kanal D değer bilmiyor inşallah Fox alır eminim yükselir.

NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış.
İnanma şu reyting kurdu yorumcusuna son zamanlarda gördüğüm en manasız yazı günlük dizilerinin bile fark attığını söylesin biri FOX'un bu diziye.

İnanma şu reyting kurdu yorumcusuna son zamanlarda gördüğüm en manasız yazı günlük dizilerinin bile fark attığını söylesin biri FOX'un bu diziye.
Reyting Kurdu'na inanıp yazmadım ki, elime gelen bilgi bu yöndeydi.

dizi artık hangi kanala geçerse geçsin en çok 3-4 arası alır fazlası çok zor finalini bile 2 reytingle yaptı