''Boynu Bükükler'' Yeni Gününde Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Favori çiftim Hacı ve İnci'ydi. Bari onlar için bi gelişme olsaydı. :(
Iyiydi ikisi doğru. :D Aslında her karakterin birçok hikayesi vardı, daha çok bölüm çıkardı. :)

7. Bölüme ek sahneler ilave ederler bence, final tadında olur. :)

Kanal D başka kanala transfer olamaz sözleşmesi imzalatıyormuş, devam etmesi için umut da yok zaten. :(

Kanald okunacak bütün bedduaları hakediyor... ne diyebilirim ki böyle kanallardan dizi izlenmez.....

Iyiydi ikisi doğru. :D Aslında her karakterin birçok hikayesi vardı, daha çok bölüm çıkardı. :)

7. Bölüme ek sahneler ilave ederler bence, final tadında olur. :)

Kanal D başka kanala transfer olamaz sözleşmesi imzalatıyormuş, devam etmesi için umut da yok zaten. :(

Bilmiyordum bu sözleşmeyi. Bi umudum vardı yine de bundan önce :(

Bu dizi keşke yazın başlasaydı Geniş Aile gibi. O zaman şansı daha yüksek olabilirdi. :(

Aynı şeyi düşünüyorum. Yazın iyi gidebilirdi...

Diziyi pek izlemedim ama denk geldiğim tekrarlarında fena değildi.:) Üstelik reytingleri de ortalama denebilecek bir seviyede. Kötü olmuş bence de.

Boynu kırıklar ordan oraya. :A

Kanal haklı, 2 reyting alan diziyi devam ettirip ne yapsın. :):)

Ancak yazık diyorum😡
Perşembe leri bir süre Kanal D izlemiyerek tepkimi dile getireceğim:(

NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış. :)

Yahu kusura bakmayın ama bu dizi nasıl final olur ya. Bugün final bölümünü izledim şahane dizi ve epey güldürdü beni. Kanal D değer bilmiyor inşallah Fox alır eminim yükselir.

NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış. :)
İnanma şu reyting kurdu yorumcusuna son zamanlarda gördüğüm en manasız yazı günlük dizilerinin bile fark attığını söylesin biri FOX'un bu diziye. :F

dizi artık hangi kanala geçerse geçsin en çok 3-4 arası alır fazlası çok zor finalini bile 2 reytingle yaptı