Ben bunu kendim yapıyorum ekmeğin içini alıp oklava ile açıyorum sonra içine bolcana Nutella koyup yuvarlak yapıp kapatıyorum ağzıma atınca resmen or**zm yaşıyorum.İçi yoğun çikolata dolgulu, İzmir’in meşhur kurabiye türü. Sıcakken yemesi harikayken dandik bir çikolatayla adeta işkence veren yiyecek...
Niye gııı 😱Evime sokmam Nutellaymış, Şokellaymış.
Sen de yapmazsın mısın ablacım çikolata sürüp yemek falan
Yaparım özellikle bisküvili pudingNiye gııı 😱
Sen de yapmazsın mısın ablacım çikolata sürüp yemek falan
Canım çekti. Gidip çikolata yiyeyim, iyi hatırlattın.@dreamy
Domuz kurabiyesi yiyordur oSizin oralarda var mı bundan.Türkler belki yapıyordur.
Baya şanslıydın desene...
BunakBen nedense memleketin orası diye kalmış aklımdaÇokta tatmin olmadım henüz@serhatt @dreamy @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60
Biz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.
Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artıkBen İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse.İncire de ‘yemiş’ deriz mesela
Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artık
Bana da gıcık mısınAy zaten bahane arıyordun.
Sizin oralarda var mı bundan.Türkler belki yapıyordur.
Baya şanslıydın desene...
Bizim burada "schokolade kekse" var. İçi çikolata dolu alman kurabiyesi, ara sıra yerim. Konudakine çok benziyor.Domuz kurabiyesi yiyordur o
Çok şanslısın.Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artık
BOMBA kadar lezzetli olabileceğini sanmıyorum.Bizim burada "schokolade kekse" var. İçi çikolata dolu alman kurabiyesi, ara sıra yerim. Konudakine çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?