Ben bunu kendim yapıyorum ekmeğin içini alıp oklava ile açıyorum sonra içine bolcana Nutella koyup yuvarlak yapıp kapatıyorum ağzıma atınca resmen or**zm yaşıyorum.İçi yoğun çikolata dolgulu, İzmir’in meşhur kurabiye türü. Sıcakken yemesi harikayken dandik bir çikolatayla adeta işkence veren yiyecek...
![]()
Niye gııı 😱Evime sokmam Nutellaymış, Şokellaymış.![]()
Sen de yapmazsın mısın ablacım çikolata sürüp yemek falan
Yaparım özellikle bisküvili pudingNiye gııı 😱
Sen de yapmazsın mısın ablacım çikolata sürüp yemek falan![]()
Canım çekti. Gidip çikolata yiyeyim, iyi hatırlattın.@dreamy
Domuz kurabiyesi yiyordur oSizin oralarda var mı bundan.Türkler belki yapıyordur.
Baya şanslıydın desene...
BunakBen nedense memleketin orası diye kalmış aklımdaÇokta tatmin olmadım henüz
![]()
![]()
@serhatt @dreamy @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60
Biz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.![]()
![]()
Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artıkBen İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse.İncire de ‘yemiş’ deriz mesela
![]()
Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artık![]()
Bana da gıcık mısınAy zaten bahane arıyordun.![]()
Sizin oralarda var mı bundan.Türkler belki yapıyordur.
Baya şanslıydın desene...
Bizim burada "schokolade kekse" var. İçi çikolata dolu alman kurabiyesi, ara sıra yerim. Konudakine çok benziyor.Domuz kurabiyesi yiyordur o![]()
![]()
![]()
Çok şanslısın.Ben İzmirliyim. Buğra'nın bu dediğini görmem de iyi oldu, MS'de bu sözlerinin bedelini öder artık![]()
BOMBA kadar lezzetli olabileceğini sanmıyorum.Bizim burada "schokolade kekse" var. İçi çikolata dolu alman kurabiyesi, ara sıra yerim. Konudakine çok benziyor.
![]()