Bomba 9.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 11 68.8%
  • 9

Oy: 3 18.8%
  • 8

Oy: 2 12.5%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    16
aaa evet pompy gözlemci kvp-medya bütün katıldığım senaryoların bölümlerinde ben final yaptım :kiki::kiki: assolist olmak böyle birşey olsa gerek :Z:Z:Z
bölüm çok akıcı ve güzel olmuş finalde ben olduğum için diğer bölüde çok merakla bekliyorum şimdiden puanım 10 ama ben olduğum için değil genel olarak güzel olmuş benim olmamında etkisi var tabi güzel olmasında :F
Teşekkür ederim :)

@Polat Şaşmaz
@ABAY_06 puanın kaç ?
@sürgünüm

Son düzenleme:
Aynen mesela bende senaryomda Kurtlar Vadisi Kriptex'te konuya Vadinin müziklerini koyuyorum sahneler falan daha hareketli oluyor istersen sende öyle yapabilirsin aga :D
Nasıl ekleniyor ki aga ? :D

Aynen mesela bende senaryomda Kurtlar Vadisi Kriptex'te konuya Vadinin müziklerini koyuyorum sahneler falan daha hareketli oluyor istersen sende öyle yapabilirsin aga :D

Söylemeye gerek yok aga bu senaryoya 10 verilmezse başka hangi senaryoya 10 verilir :D
Yeniden teşekkürler aga haftaya sende geliyorsun Çiğdem'den sonra sende renk katacaksın diziye :)

Sahneleri geldiği zaman sahnenin yukarısına istediğin müziği koy bak mesela benim Kurtlar Vadisi Kripteks'e bakabilirsin orada çok kullandım ha birde Xantier'in bir dizisi vardı orda 1 müzik kullanıyordu xantier örnek olur bunlar
Bi bakayım aga Kurtlar Vadisi Kripteks'e.
Sende yeni bi dizi yazsana aga :D