- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Son düzenleme:
müntazın adamısın ama çiğdemin belalısı değilsinÇiğdem in belalisi olayim
Olsun ben cigdemi bulurummüntazın adamısın ama çiğdemin belalısı değilsin
bu sezonda yok hiç bekleme olursa diğer sezona artıkOlsun ben cigdemi bulurum
Belki Çarpışıriz belki arabayla ona carparim ama bi yolunu bulup tanışırim ve gönlünü celerim
Sen bana bisiler demistin bu sezon konuksun gelecek sezon farkli rolle gelceksin diye oyle bisi varmi yoksa benmi uydurdumbu sezonda yok hiç bekleme olursa diğer sezona artık
ilk alper 2 bölüm gelecek ölecek çıkacak bir daha bu sezonun son bölümlerinde kalıcı olarak bir alper girecekSen bana bisiler demistin bu sezon konuksun gelecek sezon farkli rolle gelceksin diye oyle bisi varmi yoksa benmi uydurdum
Ohooo coşmussun sen be burası siyaset yeri değil canım .ss@kvp-medya güzel ama ben bu stv dizilerinin kliplerini kullandığın için 4 verdim,üzgünüm
Aa iyi iyiilk alper 2 bölüm gelecek ölecek çıkacak bir daha bu sezonun son bölümlerinde kalıcı olarak bir alper girecek
@dizimedya seni etiketlememiştim
sağolun çok sinirimi bozuyorOhooo coşmussun sen be burası siyaset yeri değil canım .ss
Aa iyi iyi
Sen dizimedyaya bakma biz diğer ffliler sana hakkin olani veriyoruz
tmm! ama sevmiyorum,o yüzdende puan kesiyorum gördüğüm yerdeOhooo coşmussun sen be burası siyaset yeri değil canım .ss
Aa iyi iyi
Sen dizimedyaya bakma biz diğer ffliler sana hakkin olani veriyoruz
Neden böyle o bilmiyorum neymis stv videosu koyuyormussun takma boşver 😉sağolun çok sinirimi bozuyor
hatırlamıyormusun iki yıl önce ben muhalefet yapıyorum diye reyting listesine girememiştimNeden böyle o bilmiyorum neymis stv videosu koyuyormussun takma boşver 😉
Begendigini itiraf ediyor halbuki Atacanin falan müdahale etmesi şart !
sağol oyunu kullandın mıbölüm süperdi bayıldım valla
sonuçları görüntüle kısmı kalkmış göremiyorum da ondan sordumevet kullandım 10 verdim
tmm kullandım bensonuçları görüntüle kısmı kalkmış göremiyorum da ondan sordum
aaa yeter @gözlemci ayy sen ne zaman yanıma gelsen başıma birşeyler geliyor koruyamıyorsunda oku bak şu sahneyi
Gözlemci evinin balkonunda oturmaktadır.O anda yan evde oturan Çiğdem evinden dışarı çıkar.Gözlemci onu fark eder.Çiğdem yola doğru yürümektedir.
Gözlemci:Çiğdem bacıı,nasılsın
Çiğdem: Aaa Gözlemci iyiyim sen nasılsın
Çiğdem ve Gözlemci biraz daha konuştuktan sonra Çiğdem yolun karşısına geçmek için yürür.O anda yoldan içindeki 3 sarhoş adamın olduğu bir araç gelir araç bir o yana bir bu yana savrulmaktadır ve Çiğdem’e doğru gelmektedir.Çiğdem’in tam o anda yolun ortasında başı dönmektedir.
ne ölmesi diyorum )))