Sağol agaAhh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbetsen canını sıkma geliyor hiper kahraman
Aga bölüm çok heyecanlıydı Artık Sametde sıkmalıydı yani Mümtaza kabak tadı verdi biran korktum mümtaz birşey yapacak diye
Ayrıca Fragmanda falan bende varmıışm o nerdne çıktı pek bağdaştıramadım diğer bölümle ama görecez bakalım,Çiğdem'i kurtarı veriyim ölmesin kızcağız daha genç nede olsa@Çiğdem- @kvp-medya
Amann bana engel olmasında sonra Çiğdem'i kurtaramazsak biton laf eder bize
Aa senin derdin neAmann bana engel olmasında sonra Çiğdem'i kurtaramazsak biton laf eder bizeHayır maskeli değil Çiğdem'i ben kurtarıp ben öldüreyim
Benden kaçamazsınızAmann bana engel olmasında sonra Çiğdem'i kurtaramazsak biton laf eder bizeHayır maskeli değil Çiğdem'i ben kurtarıp ben öldüreyim
Çiğdem'i kurtaramadım diye bana söylenip durucak Maskeli sataşmasın ben krutarım elimle getirim ona benAa senin derdin neMaskeli öldürse ne olacak ki
Ben değil adres Çiğdem gel beraber öldürelim
@kvp-medya da iş bitiyor o da tamam derse tamamdırÇiğdem'i kurtaramadım diye bana söylenip durucak Maskeli sataşmasın ben krutarım elimle getirim ona ben
Ben değil adres Çiğdem gel beraber öldürelim
[HASHTAG]#cigdemehaintuzak[/HASHTAG] hastag 'i ile Çiğdem'e saldırıyoruz o zaman@kvp-medya da iş bitiyor o da tamam derse tamamdır
Gelecek bölüm hastagi belli [HASHTAG]#cigdemioldurmekisteyengencler[/HASHTAG][HASHTAG]#cigdemehaintuzak[/HASHTAG] hastag 'i ile Çiğdem'e saldırıyoruz o zaman
Hayır aga #cigdemehaintuzak daha iyiGelecek bölüm hastagi belli [HASHTAG]#cigdemioldurmekisteyengencler[/HASHTAG]
[HASHTAG]#cigdemehaintuzak[/HASHTAG] hastag 'i ile Çiğdem'e saldırıyoruz o zaman
Gelecek bölüm hastagi belli [HASHTAG]#cigdemioldurmekisteyengencler[/HASHTAG]
ohaaaa @gözlemci ye bakarmısınız aaaa bumu beni koruyacak olan kişi😱😱😱
aaaa bende kimlere güveniyorum yanı tühhhhhhhh sana
Şimdi Çiğdemcim seni önce koruyacam sözümü tutuyor muyum? tutuyorumohaaaa @gözlemci ye bakarmısınız aaaa bumu beni koruyacak olan kişi😱😱😱
aaaa bende kimlere güveniyorum yanı tühhhhhhhh sana
hahahha @Maskeli Fedai ye söylicem @gözlemci yi öldürürsen senle gelirim diye senmisin bana hainlik yapan gözlemci görürsün sen@gözlemci önce kendini kurtarsın
Çiğdem cin çıktıhahahha @Maskeli Fedai ye söylicem @gözlemci yi öldürürsen senle gelirim diye senmisin bana hainlik yapan gözlemci görürsün sen
Ahh yok artık bunlar da mı başıma gelecekti 😱😱😱@gözlemci önce kendini kurtarsın
Yani Maskeli sana da saldıracak sonuçta o anlamda dedimÇiğdem cin çıktıŞimdi seni napsın maskeli 😛 bense her türlü hizmete yardım ve yataklık ederimAyrıca şimdi lafı kıvırma biz senin biletini aldık bile
Ahh yok artık bunlar da mı başıma gelecekti 😱😱😱
hadii oradan @Maskeli Fedai karar vericek ona cnm sen şuu gözlemciyi öldür ben zahmet çıakrmadan sana gelicemÇiğdem cin çıktıŞimdi seni napsın maskeli 😛 bense her türlü hizmete yardım ve yataklık ederimAyrıca şimdi lafı kıvırma biz senin biletini aldık bile
Ahh yok artık bunlar da mı başıma gelecekti 😱😱😱
@gözlemci yardımcım olacak.hadii oradan @Maskeli Fedai karar vericek ona cnm sen şuu gözlemciyi öldür ben zahmet çıakrmadan sana gelicem
eyvahlar olsun bunlarda mı başıma gelecektiYani Maskeli sana da saldıracak sonuçta o anlamda dedim
Pislik hep kendi çıkarların doğrultusunda bizleri satıyorsunhadii oradan @Maskeli Fedai karar vericek ona cnm sen şuu gözlemciyi öldür ben zahmet çıakrmadan sana gelicem
Ha şöyle süper haber bittin sen Çiğdem bittin@gözlemci yardımcım olacak.
Ne geldi ki başınaeyvahlar olsun bunlarda mı başıma gelecekti
Pislik hep kendi çıkarların doğrultusunda bizleri satıyorsun
Ha şöyle süper haber bittin sen Çiğdem bittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?