Bomba 26.Bölüm -Yeni Bölüm

Ahh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbet :F :F sen canını sıkma geliyor hiper kahraman :F

Aga bölüm çok heyecanlıydı Artık Sametde sıkmalıydı yani Mümtaza kabak tadı verdi biran korktum mümtaz birşey yapacak diye :D

Ayrıca Fragmanda falan bende varmıışm o nerdne çıktı pek bağdaştıramadım diğer bölümle ama görecez bakalım,Çiğdem'i kurtarı veriyim ölmesin kızcağız daha genç nede olsa :A @Çiğdem- @kvp-medya
Sağol aga :) Diğer bölüm @Çiğdem- ile senin üstüne kurulu, Maskeli kötü kandıracak sizi :A

[HASHTAG]#cigdemehaintuzak[/HASHTAG] hastag 'i ile Çiğdem'e saldırıyoruz o zaman :F
Gelecek bölüm hastagi belli [HASHTAG]#cigdemioldurmekisteyengencler[/HASHTAG] :F
Benden kaçamazsınız :A @Çiğdem- :F
ohaaaa @gözlemci ye bakarmısınız aaaa bumu beni koruyacak olan kişi😱😱😱

Hayır aga #cigdemehaintuzak daha iyi :F Ben Çiğdem'i kurtarmış gibi yapıp Maskeliye teslim edecem :oley:
aaaa bende kimlere güveniyorum yanı tühhhhhhhh sana :F:F:F

hahahha @Maskeli Fedai ye söylicem @gözlemci yi öldürürsen senle gelirim diye senmisin bana hainlik yapan gözlemci görürsün sen :F:F:F
Çiğdem cin çıktı :F Şimdi seni napsın maskeli 😛 bense her türlü hizmete yardım ve yataklık ederim :A Ayrıca şimdi lafı kıvırma biz senin biletini aldık bile :F

@gözlemci önce kendini kurtarsın :F
Ahh yok artık bunlar da mı başıma gelecekti 😱😱😱

Çiğdem cin çıktı :F Şimdi seni napsın maskeli 😛 bense her türlü hizmete yardım ve yataklık ederim :A Ayrıca şimdi lafı kıvırma biz senin biletini aldık bile :F

Yani Maskeli sana da saldıracak sonuçta o anlamda dedim :F

hadii oradan @Maskeli Fedai karar vericek ona cnm sen şuu gözlemciyi öldür ben zahmet çıakrmadan sana gelicem :F:F:F

Yani Maskeli sana da saldıracak sonuçta o anlamda dedim :F
eyvahlar olsun bunlarda mı başıma gelecekti :bağır::bağır:
hadii oradan @Maskeli Fedai karar vericek ona cnm sen şuu gözlemciyi öldür ben zahmet çıakrmadan sana gelicem :F:F:F
Pislik hep kendi çıkarların doğrultusunda bizleri satıyorsun :T:

Ha şöyle süper haber bittin sen Çiğdem bittin :F :F