- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Sağolen güzel senaryon bu bence cnm skılmadan okudum televizyonda olsa izlerdim yanı
@Harunnn60 ölmüş çok sevindim ortaya çıkabilirim artık
Sağolen güzel senaryon bu bence cnm skılmadan okudum televizyonda olsa izlerdim yanı
@Harunnn60 ölmüş çok sevindim ortaya çıkabilirim artık
evet artık çıkabilirim ama @Maskeli Fedai de ölmeli bence daha rahat ederimSağolAhaha bir Harun değil @EnveR'de öldü, gelecek bölümde sen olacaksın şimdi fragmanı yayınlayacağım
O sezon sonuna kadar var sana rahat yok
Çok sağol agaEllerine sağlık güzel olmuşbazı karekterlerin ölmesi iyi olmuş.
fragman nerede bölümde bende varmısım fragmanı bekliyorum 🙂🙂🙂O sezon sonuna kadar var sana rahat yok
Çok sağol aga
1 saat sonra bilgisayara gecince yayinlayacagimfragman nerede bölümde bende varmısım fragmanı bekliyorum 🙂🙂🙂
aaa geri döndüm uzun bir aradan sonra @cookies27.BÖLÜM FRAGMANI
Gözlemci,Çiğdem’i teselli olmak için onun yanına gitmiştir.
Gözlemci:Üzülme Çiğdem o rütbelerin en yükseğine ulaştı Cenk abi şehit oldu,bak benimde ailem savaşta şehit oldu herkes bir gün layık olduğu yere geri dönecektir
O anda kapı çalar.Çiğdem ayağa kalkar.
Çiğdem kapıya gelir.
Çiğdem: Aaa hoş geldin Maskeli buyur ne oldu
Maskeli cebinden çıkardığı bayıltıcı madde ile Çiğdem’i bayıltmaya çalışır..Çiğdem ses çıkarmaya çalışır ancak çabuk pes eder.Gözlemci,Çiğdem’in seslerini duyar.
BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE 21 KASIM CUMA 22.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..
@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @aserat54
Oh oh zaten bi bu bi benim bide aseratin dizisi bide bir hilal ugruna kaldi dizi olarak senin oynadığı . sıkı tut işi 😉aaa geri döndüm uzun bir aradan sonra @cookies
@Maskeli Fedai beni bayıltmaya çalısıyor @gözlemci beni kurtarır kesinlikle boşuna beklemiyor yanımda herhalde
@Cengo bana artık çiğdem de unutma cnmOh oh zaten bi bu bi benim bide aseratin dizisi bide bir hilal ugruna kaldi dizi olarak senin oynadığı . sıkı tut işi 😉
Tamam lo unutmam bide haziranda forum aşkım basliycak hazirmisin
cookiese söylüyorum oda vardı diye
Fragmana yorumun neOh oh zaten bi bu bi benim bide aseratin dizisi bide bir hilal ugruna kaldi dizi olarak senin oynadığı . sıkı tut işi 😉
@Çiğdem- garibim uzun bi aradan sonra diziye dönüyor ama @Maskeli Fedai bayiltiyor gül gibin kızıFragmana yorumun ne
@Çiğdem- garibim uzun bi aradan sonra diziye dönüyor ama @Maskeli Fedai bayiltiyor gül gibin kızı@gözlemci kurtarir insallah @Çiğdem- i
@Çiğdem- garibim uzun bi aradan sonra diziye dönüyor ama @Maskeli Fedai bayiltiyor gül gibin kızı@gözlemci kurtarir insallah @Çiğdem- i
Ahh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbetaaa geri döndüm uzun bir aradan sonra @cookies
@Maskeli Fedai beni bayıltmaya çalısıyor @gözlemci beni kurtarır kesinlikle boşuna beklemiyor yanımda herhalde
aaaaa ama bir kurtarmayı başarama beni ozamann tühh edicem sana hahahahAhh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbetsen canını sıkma geliyor hiper kahraman
Aga bölüm çok heyecanlıydı Artık Sametde sıkmalıydı yani Mümtaza kabak tadı verdi biran korktum mümtaz birşey yapacak diye
Ayrıca Fragmanda falan bende varmıışm o nerdne çıktı pek bağdaştıramadım diğer bölümle ama görecez bakalım,Çiğdem'i kurtarı veriyim ölmesin kızcağız daha genç nede olsa@Çiğdem- @kvp-medya
Ben kurtarırım güvenmiyon mu hiper kahramanaaaaaa ama bir kurtarmayı başarama beni ozamann tühh edicem sana hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?