Bomba 26.Bölüm -Yeni Bölüm

en güzel senaryon bu bence cnm skılmadan okudum televizyonda olsa izlerdim yanı:F
@Harunnn60 ölmüş çok sevindim ortaya çıkabilirim artık:F:F:F
Sağol :) Ahaha bir Harun değil @EnveR'de öldü, gelecek bölümde sen olacaksın şimdi fragmanı yayınlayacağım :oley:

27.BÖLÜM FRAGMANI

Gözlemci,Çiğdem’i teselli olmak için onun yanına gitmiştir.
Gözlemci:Üzülme Çiğdem o rütbelerin en yükseğine ulaştı Cenk abi şehit oldu,bak benimde ailem savaşta şehit oldu herkes bir gün layık olduğu yere geri dönecektir
O anda kapı çalar.Çiğdem ayağa kalkar.
Çiğdem kapıya gelir.
Çiğdem: Aaa hoş geldin Maskeli buyur ne oldu

Maskeli cebinden çıkardığı bayıltıcı madde ile Çiğdem’i bayıltmaya çalışır..Çiğdem ses çıkarmaya çalışır ancak çabuk pes eder.Gözlemci,Çiğdem’in seslerini duyar.

BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE 21 KASIM CUMA 22.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..

@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @aserat54

27.BÖLÜM FRAGMANI

Gözlemci,Çiğdem’i teselli olmak için onun yanına gitmiştir.
Gözlemci:Üzülme Çiğdem o rütbelerin en yükseğine ulaştı Cenk abi şehit oldu,bak benimde ailem savaşta şehit oldu herkes bir gün layık olduğu yere geri dönecektir
O anda kapı çalar.Çiğdem ayağa kalkar.
Çiğdem kapıya gelir.
Çiğdem: Aaa hoş geldin Maskeli buyur ne oldu

Maskeli cebinden çıkardığı bayıltıcı madde ile Çiğdem’i bayıltmaya çalışır..Çiğdem ses çıkarmaya çalışır ancak çabuk pes eder.Gözlemci,Çiğdem’in seslerini duyar.

BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE 21 KASIM CUMA 22.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..

@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @aserat54
aaa geri döndüm uzun bir aradan sonra @cookies :Z:Z:Z
@Maskeli Fedai beni bayıltmaya çalısıyor @gözlemci beni kurtarır kesinlikle boşuna beklemiyor yanımda herhalde :F:F:F

@Çiğdem- garibim uzun bi aradan sonra diziye dönüyor ama @Maskeli Fedai bayiltiyor gül gibin kızı :( :( @gözlemci kurtarir insallah @Çiğdem- i :(
aaa geri döndüm uzun bir aradan sonra @cookies :Z:Z:Z
@Maskeli Fedai beni bayıltmaya çalısıyor @gözlemci beni kurtarır kesinlikle boşuna beklemiyor yanımda herhalde :F:F:F
Ahh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbet :F :F sen canını sıkma geliyor hiper kahraman :F

Aga bölüm çok heyecanlıydı Artık Sametde sıkmalıydı yani Mümtaza kabak tadı verdi biran korktum mümtaz birşey yapacak diye :D

Ayrıca Fragmanda falan bende varmıışm o nerdne çıktı pek bağdaştıramadım diğer bölümle ama görecez bakalım,Çiğdem'i kurtarı veriyim ölmesin kızcağız daha genç nede olsa :A @Çiğdem- @kvp-medya

Son düzenleme:
Ahh merak ettim şimdi diziyi kurtarırım elbet :F :F sen canını sıkma geliyor hiper kahraman :F

Aga bölüm çok heyecanlıydı Artık Sametde sıkmalıydı yani Mümtaza kabak tadı verdi biran korktum mümtaz birşey yapacak diye :D

Ayrıca Fragmanda falan bende varmıışm o nerdne çıktı pek bağdaştıramadım diğer bölümle ama görecez bakalım,Çiğdem'i kurtarı veriyim ölmesin kızcağız daha genç nede olsa :A @Çiğdem- @kvp-medya
aaaaa ama bir kurtarmayı başarama beni ozamann tühh edicem sana hahahah:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking