Bomba 16.Bölüm -Sezon Finali-

Sezon Finaline Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 87.5%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 12.5%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8
Niye beğenmedin ya ? :)
Çok düz olmuş topu topu iki olay var fazla duygu yok patlayacak mı patlamayacak mi konusu mesela cigdemim kocası daha büyük tepki vermeli kafası karismali

Cigdemi patlatma olayı da çok sade olmuş daha komplike bisey yapaydin mesela Cigdemi evden çıkaracak bir olay yapaydin

Çok düz olmuş topu topu iki olay var fazla duygu yok patlayacak mı patlamayacak mi konusu mesela cigdemim kocası daha büyük tepki vermeli kafası karismali

Cigdemi patlatma olayı da çok sade olmuş daha komplike bisey yapaydin mesela Cigdemi evden çıkaracak bir olay yapaydin
Sen neden hicbirseyi begenmiyorsun ki :( dizilere bir suru kotu sey diyorsun yazdiklarimizada ayni sekilde :(

Oooo çok heyecanlı olmuş valla hele ki sonu merakla bitti ama bana kalırsa @Çiğdem- i öldürelim yenisini buluruz elbet bu arada puanım 10 eline sağlık :)

Sen neden hicbirseyi begenmiyorsun ki :( dizilere bir suru kotu sey diyorsun yazdiklarimizada ayni sekilde :(
İyi yaptığım yorumlar da var ortada art niyet yok
Sevmiyorsanız eleştiriyi yapmam ben size yardımcı olmak için yazıyorum. Eğer begenmiyorsaniz ve rahatsızsaniz yorumlarımı yapmam