- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Son düzenleme:
Çok düz olmuş topu topu iki olay var fazla duygu yok patlayacak mı patlamayacak mi konusu mesela cigdemim kocası daha büyük tepki vermeli kafası karismaliNiye beğenmedin ya ?
eros yazacaktım ikinizi çok karıştırıyorum pardonYorum yazdim ya 😉
Sen neden hicbirseyi begenmiyorsun ki dizilere bir suru kotu sey diyorsun yazdiklarimizada ayni sekildeÇok düz olmuş topu topu iki olay var fazla duygu yok patlayacak mı patlamayacak mi konusu mesela cigdemim kocası daha büyük tepki vermeli kafası karismali
Cigdemi patlatma olayı da çok sade olmuş daha komplike bisey yapaydin mesela Cigdemi evden çıkaracak bir olay yapaydin
doğru bence haklı yazarken benimde aklıma geldi ama niyeyse yapmadım çok doğru konuşuyor bence beyazsoySen neden hicbirseyi begenmiyorsun ki dizilere bir suru kotu sey diyorsun yazdiklarimizada ayni sekilde
Dogru konusuyor ama ne biliyim hep kotu yorumlar... Ama haklisin dogru konusuyordoğru bence haklı yazarken benimde aklıma geldi ama niyeyse yapmadım çok doğru konuşuyor bence beyazsoy
aaa nasıl yenisini buluyorsunuzz benim reytinglerime kisme ulaşamaz 🙂🙂Oooo çok heyecanlı olmuş valla hele ki sonu merakla bitti ama bana kalırsa @Çiğdem- i öldürelim yenisini buluruz elbet bu arada puanım 10 eline sağlık
Asıl sana aaaa dil çıkartmak oluyormu hiç elbette senin reytinglerine ulaşan kimse olmaz sen bulunmaz türk kumaşısın bilmiş ol 🙂aaa nasıl yenisini buluyorsunuzz benim reytinglerime kisme ulaşamaz 🙂🙂
Teşekkürler agaOooo çok heyecanlı olmuş valla hele ki sonu merakla bitti ama bana kalırsa @Çiğdem- i öldürelim yenisini buluruz elbet bu arada puanım 10 eline sağlık
İyi yaptığım yorumlar da var ortada art niyet yokSen neden hicbirseyi begenmiyorsun ki dizilere bir suru kotu sey diyorsun yazdiklarimizada ayni sekilde
Ben beğeniyorum mutlaka yap yorumlarınıİyi yaptığım yorumlar da var ortada art niyet yok
Sevmiyorsanız eleştiriyi yapmam ben size yardımcı olmak için yazıyorum. Eğer begenmiyorsaniz ve rahatsızsaniz yorumlarımı yapmam
Teşekkürler agaBölüm güzel olmuş aga.Ellerine sağlık puanım 10
Yeni sezonda ben düşman mı olacak yoksa dost mu olacam ?
@Çiğdem- i ben kurtarayım ve nickimle girmek istiyorumTeşekkürler aga
Henüz karar vermedim sen ne olmak istiyorsun ?
İyi öyle yaparım aklımda bir şey canlandı senin için şimdi:@Çiğdem- i ben kurtarayım ve nickimle girmek istiyorum