2018 Bohemian Rhapsody - Film Yorumları

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Yine benim çok da bayılmadığım bir müzik filmi, yine de vasatın üstünde bir film. Bu gözler WHİPLASH izlemiş, bunlar basit geliyor. Biyografi müzik karışımı başarılı bir film. Teknik olarak kaliteli bir film. Queen'in o bilindik müziklerini sinematik olarak böyle dinlemek iyi oldu diyebiliriz. Ama senaryosunu ve işleyişini öyle çok beğenmedim. Teknik olarak ise kurgu ödülünü alması zorlama olmuş. Çok efsane bir kurgu yoktu ödül alacak kadar.

Rami Malek çok iyi oynamış ama bence bir tık abartı oynamış. Bilmiyorum Freddy'nin gerçek karakteri de böyle miydi ama biraz fazla göze batan, ödüle oynayan bir performans. Yapmacık ve zorlama geldiği kısımlar vardı bana göre. Aldığı ödülü hak etmedi diyemem ama Bradley Cooper bence daha iyiydi. Fazla da konuşulacak bir şey yok film hakkında. Seyirlik keyifli vasat üstü bir film.

7.5/10
 

Maskeli Fedai

Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
Yine fena bulmadığım ama çokta ayılıp bayılmadığım bir müzik filmi daha. Yer yer sıkıldım ve konudan koptum açıkçası. Süreyi bu tarz biyografi filmlerinde kıssalar iyi olur diye düşünüyorum. Onun dışında Quenn'in şarkılarını dinlemek güzeldi. Mini bir konser sunmuşlar izleyiciye. Kısacası güzel vakit geçiriyorsunuz şarkılar falan derken. Ama başyapıt statüsünde olduğunu düşünmüyorum.

Rami Melek'in performansı takdire şayan. Gerçekten çok iyi oynamış. Akademi de kayıtsız kalamamış ki ödülle taçlandırmış. Helal olsun diyorum.

7.5/10
 
Son düzenleme: