Bodrumspor 1-1 Trabzonspor | 2024-25 Trendyol Süper Lig 36. Hafta Maçı

Bodrumspor - Trabzonspor kim kazanır?

• Bodrumspor

Oy: 0 0.0%
  • Trabzonspor

Oy: 1 100.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,134
Puanı
610
1000010360.jpg

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Bodrumspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor.

Küme düşme potasında bulunan Bodrumspor, Trabzonspor'u yenip rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Trabzonspor ise azda olsa Avrupa Kupaları şansını rakibini yenerek son haftalara taşımak istiyor.

Saat: 19.00
Stadyum: Grey Beton Bodrum Stadyumu
Hakem: Çağdaş Altay
Yayın: Beın Sports 4

Maç hakkındaki görüşlerinizi konu başlığının altına yazabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bodrum FK XI: Sousa, Üzeyir, Ajeti, Herelle, Ali, Cenk, Ahmet, Taylan, Fredy, Bardhi, Gökdeniz.

Trabzonspor XI: Taha, Malheiro, Okay, Lundstram, Arif, Salih, Ozan, Zubkov, Cham, Nwakaeme, Draguş.

Dk: 12
Gol: Taylan Antalyalı.
Bodrumspor 1-0 Trabzonspor

Maçı izlerken zaman geçsin diye ütü yapıyordum bu salakları gördükçe hep çift dikiş gittim. Bu adamlar safi zarar bana.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Dakika 75
Gol: M. Cham (P)
Bodrumspor 1-1 Trabzonspor.

Maç Sonucu: Bodrumspor 1-1 Trabzonspor

Salih, Arif ve Jobol ayağınıza sağlık beyler. Hoca dahil diğerleri sizin kadar avrupaya gitmek istemiyor.

Yönetim İstifa!
Fatih Tekke İstifa!

Yönetim İstifa!
Fatih Tekke İstifa!
Bu portekizli de cezalı olmasın Rui silva gibi 20 ay futboldan men alan bir hakemi koyarsın Vara Beşiktaş maçınıda portekizli vermesinler 2 kendi saha maçı iki portekizli bir tanesi 20 ay men cezası almış Rui Silva Bodrumspor-Samsunspor maçındaki hakem @TenTen
------

2-1 TS alır demiştim. :(
Bodrum düşmesin bari benim memleketim zaten çok zor çıktılar süper lige @cokiyitvci

Son düzenleme:
Bu portekizli de cezalı olmasın Rui silva gibi 20 ay futboldan men alan bir hakemi koyarsın Vara Beşiktaş maçınıda portekizli vermesinler 2 kendi saha maçı iki portekizli bir tanesi 20 ay men cezası almış Rui Silva Bodrumspor-Samsunspor maçındaki hakem @TenTen
------

Bodrum düşmesin bari benim memleketim zaten çok zor çıktılar süper lige @cokiyitvci
Bence düşmez gibi.