Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Şevval Sam dizide yer aldığı için eleştirmeyeceğim.
Yoksa forumda yine abartıldı filan vs yorumlar yapardım.
Abartan kimse olmadı ki, millet beğendim dedi. Öyle ''çook' beğendim, harikaydı yorumunu yapan yoktu bile. Ne diye abartılsın?

Ben de ortalama beğendim, 2. bölüme bakıp öyle şans vereceğim devamı konusuna.

Yahu 7 sayfa konuşulmuş şimdiden.
Hadi abartıldı demeyeyim senin hatrına.

Uzunca yorum yazacaktım ama üşendim.
Neyse güzel diziydi, beğendim. Beklediğime değdi yani ama ilk bölüm daha abartılacak bir şey yoktu. 2 ve 3. bölümü de izler devam edip/etmeme kararı alırım.
Bol şanslar dileyelim, bol reytingli olsun.

Sonu da güzel bitti, keşke fragmanı da çıkarsalardı bölüm sonunda.

haha ilginc tanistilar)

Kenanin dizisi baslayana kadar bu diziyi sadece izlerim)

reytingler pek parlak degil umarim artar

şu tiplere bak yaaa ana okul çocukları gibi
ayy bunlara öpüşme sahneside yazılmaz çocuk şube kanal d kanalını basar vlla @Yiğitt
ayol liseli bunlar daha gençler teyzesi sen anlamazsın

millette ne şans var bizim şansımıza tüküreyim

ağaca işerken ağaçtan kız düşsün şeyine
böyle şey başımıza gelmezde kırk yıl düşünsek aklımızada gelmezdi zaten
sana da çiğdem düşer belki fındık ağaçlarının birinden

ayol liseli bunlar daha gençler teyzesi sen anlamazsın

sana da çiğdem düşer belki fındık ağaçlarının birinden
fındık ağacı 100 kiloluk hogathayı taşıyamazki zaten
üstüme düşmesinden vazgeçtim fınfık ağaçlaerının arasında tenha bir yer bulsak yeterli zaten düşme falan olayı çok fazla fantaziye kaçar zaten şansımı o kadar zorlamayayım

@Yiğitt e ne bakıyorsun sen kendisi de izliyor yaptığı yorum da gündemde kalma çabaları

Ben beğendim diziyi. Yani öyle muhteşem bir konusu yok ama uzun süre devam ettirilebilecek bir senaryo var. Zamanla açılacaktır dizi.

Oyunculuklar genel olarak başarılıydı. Timuçin Esen'i çok beğenirim zaten Faryalı rolünde gayet iyiydi. Şevval Sam pek takip ettiğim birisi değildir ama rolünü iyi bir şekilde canlandırdığını söyleyebilirim.

@Yiğitt aynen bizim Faruk burada da batıyor
Medcezir'deki karakteri iyiydi, burada tam pislik olmuş
Argo kelimeler kullanması, koçum falan demesi garibime gitti yani o ses tonuna yakıştıramadım pek ama zamanla alışırız gibi
Murat Aygen de ilk bölümün en dikkat çekenlerindendi.

Gençleri de beğendim genel olarak ama en iyileri kuşkusuz Alperen Duymaz'dı. Yeni fenomenimiz hayırlı olsun
Bir de canlandırdığı karakter Ateş'te kendimi gördüm biraz. İnşallah onun düştüğü duruma düşmeyiz bir gün. ss Balıkçının da dediği gibi Allah kimseyi attan indirip eşeğe bindirmesin

Ateş'le Aslı'nın uyumunu da sevdim Alara güzel olabilir ama donuk bir kız yani Aslı daha iyi

Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem de iyi kalkmışlar bence rollerinin altından. Bir diğer çiftimiz de Su ve Kelebek olacak. Gerçi Cenk de iyi çocuk gibi duruyor şimdilik, bir falsosunu göremedik bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Uzay'ı hiç sevmedim bir Orkunç olamaz gibi duruyor. ss

Reytingler idare eder gelmiş ama önümüzdeki hafta yükseliriz kesin. Merakla bekliyoruz bakalım gelecek bölümü

Dizinin şimdi tekrarını izledim. Dizi beklediğimden düşük başladı. Belki de beklentim yüksekti bilmiyorum ama daha bombalı şok edici bir dizi bekliyordum.

Timuçin Esen'i herkes begenmis ama Gönül islerindeki karakterde hiç bir farkı yok hep aynı adam biraz şive eklemiş sadece

Şevval sam şarap gibi. Kadının bakışlarının arkası dolu yaa

Alperen Duymaz aci aşktakinin aynısı zaten oradan sinyali vermis Tmc yapıştırmış hemen ama kirli sakallı hali daha iyi garip geliyor

Hilmicem beklentimin üzerindeydi daha yapmacık bekliyordum ama orta düzey gidiyor gelistirecektir

Murat aygen iyi adamdı yaa kötüyu de alsitirir ama

Yahu 7 sayfa konuşulmuş şimdiden.
Hadi abartıldı demeyeyim senin hatrına.

haha ilginc tanistilar)

Kenanin dizisi baslayana kadar bu diziyi sadece izlerim)

reytingler pek parlak degil umarim artar

@Yiğitt e ne bakıyorsun sen kendisi de izliyor yaptığı yorum da gündemde kalma çabaları

Izliyor olmam laf söylememe engel diğil.

2.bölüm fragmanı

@Çiğdem- bu dizide burak denizin bence yandan yemişi olan çocuk var tatlı küçük yalancılarda da oynamış kötü vampir gibi tipi var