Ben beğendim diziyi. Yani öyle muhteşem bir konusu yok ama uzun süre devam ettirilebilecek bir senaryo var. Zamanla açılacaktır dizi.
Oyunculuklar genel olarak başarılıydı. Timuçin Esen'i çok beğenirim zaten Faryalı rolünde gayet iyiydi. Şevval Sam pek takip ettiğim birisi değildir ama rolünü iyi bir şekilde canlandırdığını söyleyebilirim.
@Yiğitt aynen bizim Faruk burada da batıyor
Medcezir'deki karakteri iyiydi, burada tam pislik olmuş
Argo kelimeler kullanması, koçum falan demesi garibime gitti yani o ses tonuna yakıştıramadım pek ama zamanla alışırız gibi
Murat Aygen de ilk bölümün en dikkat çekenlerindendi.
Gençleri de beğendim genel olarak ama en iyileri kuşkusuz Alperen Duymaz'dı. Yeni fenomenimiz hayırlı olsun
Bir de canlandırdığı karakter Ateş'te kendimi gördüm biraz. İnşallah onun düştüğü duruma düşmeyiz bir gün. ss Balıkçının da dediği gibi Allah kimseyi attan indirip eşeğe bindirmesin
Ateş'le Aslı'nın uyumunu da sevdim Alara güzel olabilir ama donuk bir kız yani Aslı daha iyi
Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem de iyi kalkmışlar bence rollerinin altından. Bir diğer çiftimiz de Su ve Kelebek olacak. Gerçi Cenk de iyi çocuk gibi duruyor şimdilik, bir falsosunu göremedik bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Uzay'ı hiç sevmedim bir Orkunç olamaz gibi duruyor. ss
Reytingler idare eder gelmiş ama önümüzdeki hafta yükseliriz kesin. Merakla bekliyoruz bakalım gelecek bölümü