Damien Duff
Favori Üye
zaten gümüşlüğün başkanı kendi adıyla oynayacak aziz yıldırımlık yapıcakFragmanı Gümüşlük reklamı gözlerden kaçmıyor, ana başrol Nejat İşler olduğu sürece ben bu diziyi izlerim gibi geliyor
zaten gümüşlüğün başkanı kendi adıyla oynayacak aziz yıldırımlık yapıcakFragmanı Gümüşlük reklamı gözlerden kaçmıyor, ana başrol Nejat İşler olduğu sürece ben bu diziyi izlerim gibi geliyor
iki kalite yanyana nejat işler ve timuçin esen, bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz ..
dizi yeni oyuncularla çok daha iyi oldu fragmanda harika olmuş
bunlar için bodrum yollarına düşerim yakında
bölüm güzel gidiyor bakalım aslı gerçek anne babasını bulacakmı?dizi yeni oyuncularla çok daha iyi oldu fragmanda harika olmuş
ama @Çiğdem- de şu an şunlarla göz zinası yapıyormuş yani karşılıklı boynuzlaşıyorsunuzbunlar için bodrum yollarına düşerim yakındahogatha derdine yansın
bölüm güzel gidiyor bakalım aslı gerçek anne babasını bulacakmı?
nejat işler daha çıkmadı bekliyoruz diziye kalite katacaktır bunada eminim
aaa bunların kıllarını döküp fazlalıklarını aldıkmı olur yani
destere nin çiğdemin sevdiği oğlanları ağda yapıp kullanma gibi bir özelliği var @Bully de çiğdemin sevdiği oğlanlara benzemek için kas yapıyor ondan dedim
Tamam simdi anladim mevzuyu, bana aciklama yaptigi mesaji iyice okursan anlarsin. Kime niye benzemek istedigin mesela 😉Ben de tam anlamadım olayı, @xemrexxx'in algıları kafamı karıştırdı sanırım yine
anladim simdi 😉
Ben sporumu daha önceden yapıyordum, Emre'nin algısı sende de işe yaramış sanırımTamam simdi anladim mevzuyu, bana aciklama yaptigi mesaji iyice okursan anlarsin. Kime niye benzemek istedigin mesela 😉
anladim simdi 😉
yok sen benim ne anladigimi anlamadinBen sporumu daha önceden yapıyordum, Emre'nin algısı sende de işe yaramış sanırım
yok sen benim ne anladigimi anlamadin
neyse gereksiz bir konu bu
@xemrexxx farkli baska konulara etiketle sen bizi
algı bizim işimizBen sporumu daha önceden yapıyordum, Emre'nin algısı sende de işe yaramış sanırım
Gayet de anladım ben senin kastetmek istediğini, spora o kastettiğin şeyden daha önce başladım demek istedim yani sanayok sen benim ne anladigimi anlamadin
neyse gereksiz bir konu bu
@xemrexxx farkli baska konulara etiketle sen bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?