Alara, babasıyla kavga edip havuza gitti. Ateşe mesaj attıNeyden bahsettiğini anlayamadım?
Kafadan nasıl küfür uydurabilir ki, kalıplaşmişları varkenBende merak ettim ama nerden bulacaz ki
Nasil izliyorsun acaba diziyi
Alara, babasıyla kavga edip havuza gitti. Ateşe mesaj attıNeyden bahsettiğini anlayamadım?
Kafadan nasıl küfür uydurabilir ki, kalıplaşmişları varkenBende merak ettim ama nerden bulacaz ki
Bende öyle düsünüyorum garip bir sey dedi zatenAlara, babasıyla kavga edip havuza gitti. Ateşe mesaj attıAteş sonra küfür etmiş ama biplediler
Kafadan nasıl küfür uydurabilir ki, kalıplaşmişları varkenBence orda küfür bile etmemiştir
Sana ne, ne dediyse dedi.Alara, babasıyla kavga edip havuza gitti. Ateşe mesaj attıAteş sonra küfür etmiş ama biplediler
Kafadan nasıl küfür uydurabilir ki, kalıplaşmişları varkenBence orda küfür bile etmemiştir
Ne dediğini anlamadım, şimdi detaylı anlatınca anladım olayı.Bende merak ettim ama nerden bulacaz ki
Sus bakimSana ne, ne dediyse dedi.
Ne meraklısın küfüre.
Ne dediğini anlamadım, şimdi detaylı anlatınca anladım olayı.
Sana ne, ne dediyse dedi.
Ne meraklısın küfüre.
Ne dediğini anlamadım, şimdi detaylı anlatınca anladım olayı.
total d ye bu dev hizmeti için teşekküğr ediyorum diğer kanallar da yapsın 140 dk izlemekten kurtulalımSus bakimsuan reyting qeyfi yaşiyom
Canım kanalım benim, izleyiciye nasıl değer veriyor.total d ye bu dev hizmeti için teşekküğr ediyorum diğer kanallar da yapsın 140 dk izlemekten kurtulalım@Çiğdem- @Yiğitt @gizem ak @Harunnn60
Bi yandan merak ediyorsun diziyi dimitotal d ye bu dev hizmeti için teşekküğr ediyorum diğer kanallar da yapsın 140 dk izlemekten kurtulalım@Çiğdem- @Yiğitt @gizem ak @Harunnn60
BENDE BENİM LİSEDEN GİTTİĞİM OKUL VARFragman ayri bir güzel haftaya cok daha güzel olacak gibi görünüyor
acuminati üyelerini takip etmeyiz biz hem kendisi kalitenin merkezi hürrem sultana suikast düzenlemiş bir fetöcü vatan hainidir aman mıustici bir vatan hainidir.ssBi yandan merak ediyorsun diziyi dimiGit HilmiCem'ini izle daha soyunmadı gerçi
Hürremde Fethullah Gülen gibiydiacuminati üyelerini takip etmeyiz biz hem kendisi kalitenin merkezi hürrem sultana suikast düzenlemiş bir fetöcü vatan hainidir aman mıustici bir vatan hainidir.ss
haddini bil reyiz meyiz dinlemem patlatırım .ss @Çiğdem- .ssHürremde Fethullah Gülen gibiydi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osmanlıdaki ilk pararel devlet ve rüşvet veren sultan muhteşem yüzyılds öyleydihaddini bil reyiz meyiz dinlemem patlatırım .ss @Çiğdem- .ss
yeni güneşin kızlarınını buldun vlla brvo
ben izlemiyroum bunuyeni güneşin kızlarınını buldun vlla brvo
ne diye reklamını yapıyorsun ozaman diğer dizielri kötülediğin gibi bunuda kötülesene ayolben izlemiyroum bunu
şevval sam lı timuçin esenli diziyi niye kötüleyim .ss kalite düşmanı mıyım ben .ssne diye reklamını yapıyorsun ozaman diğer dizielri kötülediğin gibi bunuda kötülesene ayol
.A.A
şu ana okul tipli çocukları kötüle selena dizisinden kaçmışlar sankişevval sam lı timuçin esenli diziyi niye kötüleyim .ss kalite düşmanı mıyım ben .ss
hilmicemle dilan deniz hariç oyunculukları iyi benceşu ana okul tipli çocukları kötüle selena dizisinden kaçmışlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?