Bodrum Lisesi Dizisine Yeni Oyuncu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Bodrum Lisesi Dizisine Yeni Oyuncu!

alperen-duymaz-kimdir-nereli-kilosu-goz-ve-sac-rengi-boyu-yasi3-150x150.jpg

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmicem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaşacağı diziye yepyeni bir isim daha dahil oldu.​

Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar ve Acı Aşk dizilerinde rol alan Alperen Duymaz dizinin kadrosuna katılan isim oldu.​

Bodrum Lisesi yakında Kanal D'de.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Süper takviye olmuş. Kötü karakteri oynar kesin nokta net. :D Herifin 2 dizisi 13 bölüm sürdü bu uzun sürer inşallah. Bekliyorum diziyi.

yeteneği hilmicemin ardından 2.erkek olacak ka kötü değil kendisinin:)
İzlemedim oyunculuğunu ama Hilmicem zaten oyuncu değil ondan daha yetenekli olduğu aşikar :A Ayrıca Hilmicem nedir Allah aşkına yok mu adam akıllı birisi de onu almışlar. :D Alsalar ya Rüzgar Erkoçlar'ı :D

Lise demişken Gani'm de sözde yaza 3 yeni dizi yapacaktı hala haber çıkmadı! 🙁

Acı Aşk'ta izlemedim, ama Tatlı Küçük Yalancılar'da iyiydi; keşke Hilmi Cem'in yerine başrol olsaydı.

Aci aşkta efsoydu da dizinin ismi bence çok itici öyle değil mi ya

TKY'de iyiydi Aci askta mukemmeldi ! Inanilmaz role burunuyor cok guzel ses tonu ve cok iyi oyunculugu var.Keske yine dram dizisinde rol alsaydi.Genclik dizilerini sevmem bide dizide Hilmicem varsa ( ama yine Alperen icin izleyecegim.Ve sanirim bas rolde olacak Sevval Samin oglu rolunde

Acı Aşk'ta izlemedim, ama Tatlı Küçük Yalancılar'da iyiydi; keşke Hilmi Cem'in yerine başrol olsaydı.
genclik dizisi bence basrolden biri olacak hikayede ismi Ates olacak Sevval Samin oglu rolunde .Yuzgucu olacak eger haber dogruysa