Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadıSosyal medyada maçtan haberi olmayanlar varmış . Rahat galibiyete şaşırmışlar senin gibi.![]()
Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadıSosyal medyada maçtan haberi olmayanlar varmış . Rahat galibiyete şaşırmışlar senin gibi.![]()
30. Hafta itibariyle dönücem inşallah. Belki süpriz TS yaparım. 6 hafta aralıksız konularını açacağım inşallah. 😎‘Füze atsaydın’ diyerek beni gömmesine hak verip sen de beni gömmüş oldun
Zaten ben de konuları açması gerektiğini söyledim, bugün takımının maçıyla dönsün artık sahalara
------
İkimizi de memnun edemedi![]()
İnanayım buna tamamÇok sert bir mesaj olmuş ondan dedim![]()
Konuyu ben açmadığım için ilgini çekmiyordur. Bully yapamıyor biliyorsun. Ben açsaydım haberin olurdu. 😅😅Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Hangi spor dalına gidiyor?Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Sorgu odası ve yeğenin antrenmanı etkilemiş seni evetBenim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Bu da bir bakış açısıKonuyu ben açmadığım için ilgini çekmiyordur. Bully yapamıyor biliyorsun. Ben açsaydım haberin olurdu. 😅😅
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da varHangi spor dalına gidiyor?![]()
Sorgu odası ve yeğenin antrenmanı etkilemiş seni evet![]()
Hangi takımlı ?Bu da bir bakış açısı
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da var![]()
İskandinav ülkeleri futbolda iyiBu da bir bakış açısı
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da var![]()