Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 29. Hafta

Yahu Oğuz mecburiyetten sağ kanat bek oynadı onu da Tadic'in yerine oynatmazdı :A
Hacı maçların son 10-15 dakikasında süre alan adam niye gol atamıyor diyemem ben
Oğuz Aydın'a süre vermiyordu hiç mecbur kullanınca çok iyi oynadı kesemedi ama her oyuncu aynı değil düzenli oynamadığı zaman normal performansını yansıtmayabilir

• Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Sorgu odası’ndaki mesajımdan dolayı intikam mi aldın şimdi sen benden? :A

Yoksa gerçek düşüncen hep böyle miydi
Aaa hiç biri.
O seni gömmeye çalıştı ya, daha iyisini göster o zaman manasında dedim. Yoksa senin gibi master yapmış birine onun gibi daha çaylak yolun başında olan birinin laf atmasından keyif aldım sayılmaz.
Gazlama olarak düşün :F

Aaa hiç biri.
O seni gömmeye çalıştı ya, daha iyisini göster o zaman manasında dedim. Yoksa senin gibi master yapmış birine onun gibi daha çaylak yolun başında olan birinin laf atmasından keyif aldım sayılmaz.
Bully koruyacağım diye beni yaktı. Oldu mu şimdi? 😅

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Aaa hiç biri.
‘Füze atsaydın’ diyerek beni gömmesine hak verip sen de beni gömmüş oldun :A

Zaten ben de konuları açması gerektiğini söyledim, bugün takımının maçıyla dönsün artık sahalara :A
------

Bully koruyacağım diye beni yaktı. Oldu mu şimdi? 😅
İkimizi de memnun edemedi :A

Bu alana bir cevap yazın...