Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadıSosyal medyada maçtan haberi olmayanlar varmış . Rahat galibiyete şaşırmışlar senin gibi.
Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadıSosyal medyada maçtan haberi olmayanlar varmış . Rahat galibiyete şaşırmışlar senin gibi.
30. Hafta itibariyle dönücem inşallah. Belki süpriz TS yaparım. 6 hafta aralıksız konularını açacağım inşallah. 😎‘Füze atsaydın’ diyerek beni gömmesine hak verip sen de beni gömmüş oldun
Zaten ben de konuları açması gerektiğini söyledim, bugün takımının maçıyla dönsün artık sahalara
------
İkimizi de memnun edemedi
İnanayım buna tamamÇok sert bir mesaj olmuş ondan dedim
Konuyu ben açmadığım için ilgini çekmiyordur. Bully yapamıyor biliyorsun. Ben açsaydım haberin olurdu. 😅😅Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Hangi spor dalına gidiyor?Benim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Sorgu odası ve yeğenin antrenmanı etkilemiş seni evetBenim gündemim çok farklıydı. Yeğende antrenmandaydı haliyle haberim olmadı@Bully
Bu da bir bakış açısıKonuyu ben açmadığım için ilgini çekmiyordur. Bully yapamıyor biliyorsun. Ben açsaydım haberin olurdu. 😅😅
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da varHangi spor dalına gidiyor?
Sorgu odası ve yeğenin antrenmanı etkilemiş seni evet
Hangi takımlı ?Bu da bir bakış açısı
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da var
İskandinav ülkeleri futbolda iyiBu da bir bakış açısı
Futbol. Bizim ailede futbolcu var, teknik direktör var. Var da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?