BluTV ve D Yapım'ın Akıbeti Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

BluTV ve D Yapım'ın Akıbeti Belli Oldu!

Satılacak mı satılmayacak mı sorularının ardından BluTV ve D Yapım'ın akıbeti belli oldu!

Doğan Medya KAP'a açıklamayı yaptı. Demirören Grubu, 916 milyon dolara Hürriyet, Posta, Fanatik gazeteleriyle Kanal D ve CNN Türk televizyonlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yayın kuruluşunun sahibi oldu.

BluTV ve D Yapım ise Doğan Medya Grubu bünyesinde kalmaya devam edecek. Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Müzik Yapim (DMC), Hürriyet Emlak, Kanal D Romanya ve Slow Türk şirketleri de Doğan Medya bünyesinde kalacak.

Alıcısı olmamış demek. Ne kadar berbat gidiyorsa artık

Alıcısı olmamış demek. Ne kadar berbat gidiyorsa artık
BluTV zaten satış dışı olacaktı ama resmi açıklama yoktu. Netleşti.

D Yapım'a şaşırdım, demek ki artık dizi yapıp ihracattan ilerleyecek. Malum dizilerimiz dünyayı sallıyor. Yeni ÖBGZ gelecek inşallah.

BluTV'ye dizi yapmak için kalmıştır D Yapım TV'ye iş yapar mı bilemedim.

Yeni Kayıplar gelmez umarım. Zaten D yapım dizisi isteyen olmaz

Dyapım satilmadiğina göre hangi kanallara dizi yapacak acaba
Sektörde böyle heycan oldu durup dururken iyi mi

D Yapım adına sevindim. Kalitesi zedelenmeyecek ve farklı kanallarda da boy gösterecek olması yapım adına iyi bir karar olmuş.

Aydın Doğan torunu eğlensin diye BluTv’yi satmamış
Geçen TedXTalks’ta konuşuyordu öyle bir anlatıyor ki Netflix’in icadından haberi yok sanırım

BluTV'ye odaklanıp iyi noktaya getirirler umarım ama bence onu da elden çıkaracaklar yakında ayrı bir satışla.

Kanal D artık hükümetin olduğuna göre yakın zamanda reytinglerinde ciddi bir artış olacaktır.

TNS artık Kanal D’ye de bol keseden reyting vermeye başlar.