BluTV ve D Yapım'ın Akıbeti Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

BluTV ve D Yapım'ın Akıbeti Belli Oldu!

blutv-uyelik.png

Satılacak mı satılmayacak mı sorularının ardından BluTV ve D Yapım'ın akıbeti belli oldu!

Doğan Medya KAP'a açıklamayı yaptı. Demirören Grubu, 916 milyon dolara Hürriyet, Posta, Fanatik gazeteleriyle Kanal D ve CNN Türk televizyonlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yayın kuruluşunun sahibi oldu.

BluTV ve D Yapım ise Doğan Medya Grubu bünyesinde kalmaya devam edecek. Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Müzik Yapim (DMC), Hürriyet Emlak, Kanal D Romanya ve Slow Türk şirketleri de Doğan Medya bünyesinde kalacak.

Alıcısı olmamış demek. Ne kadar berbat gidiyorsa artık :A
BluTV zaten satış dışı olacaktı ama resmi açıklama yoktu. Netleşti. :bhr:

D Yapım'a şaşırdım, demek ki artık dizi yapıp ihracattan ilerleyecek. Malum dizilerimiz dünyayı sallıyor. Yeni ÖBGZ gelecek inşallah. :bhr:

BluTV zaten satış dışı olacaktı ama resmi açıklama yoktu. Netleşti. :bhr:

D Yapım'a şaşırdım, demek ki artık dizi yapıp ihracattan ilerleyecek. Malum dizilerimiz dünyayı sallıyor. Yeni ÖBGZ gelecek inşallah. :bhr:

Yeni Kayıplar gelmez umarım. Zaten D yapım dizisi isteyen olmaz:A

Dyapım satilmadiğina göre hangi kanallara dizi yapacak acaba:X Sektörde böyle heycan oldu durup dururken iyi mi :A

D Yapım adına sevindim. Kalitesi zedelenmeyecek ve farklı kanallarda da boy gösterecek olması yapım adına iyi bir karar olmuş. :D

Aydın Doğan torunu eğlensin diye BluTv’yi satmamış :A Geçen TedXTalks’ta konuşuyordu öyle bir anlatıyor ki Netflix’in icadından haberi yok sanırım :A

Kanal D artık hükümetin olduğuna göre yakın zamanda reytinglerinde ciddi bir artış olacaktır. :)

TNS artık Kanal D’ye de bol keseden reyting vermeye başlar. :)