BluTV İndirime Giriyor!

Yaptığı son takviyelerle ve bu kampanyalarla son zamanlarda iyi seyirci çektiğini düşünüyorum. Ben de üye oldum fakat bir süre pek bir şey izleyemicem gibi. Keşke ingilizce altyazı seçeneği olsaydı, çok zor bir şey değilken ve dilini geliştirmek için ingilizce altyazılı dizi izleyen birçok kişi varken böyle bir seçenek sunmamaları dezavantaj.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Son dönemde İngilizce altyazılı izlemek için kasmadığımdan dikkat etmemiştim ama bu önemli bir eksikmiş gerçekten. Bu kadar basit gözüken bir şeyi bunca zamandır düşünmemeleri enteresan. İletişim kısmından yazalım belki bir faydası olur. Rakipler geldiği için bu tip önerileri daha çok dikkate alıyorlardır şu sıralar.

Reactions: phoebebuffay
Dijital platformlarımız burayı dikkate alıyorlar, gereken yapılacaktır.
Yalnız iletişim kısmından yazma konusunda emin olamadım, alttan alttan söylediğimiz zaman daha çok dikkate alınıyor gibi.

Dijital platformlarımız burayı dikkate alıyorlar, gereken yapılacaktır.
Yalnız iletişim kısmından yazma konusunda emin olamadım, alttan alttan söylediğimiz zaman daha çok dikkate alınıyor gibi.
Ne kadar çok yerden yazarsak o kadar etkili olur gibi.

Sosyal medyadaki gönderilerinin altında da görmüştüm ingilizce alt yazı talebi. Müsait bir zamanda yazalım, dikkate alırlar muhtemelen. Kendi dizilerinde ingilizce altyazı seçeneği var ama yabancı dizilerde yok.

Reactions: bazinga
Türkiye'de 10 TL ise bizde de 1 € olmalı. Resmen kazıklanıyoruz.