BluTV İndirime Giriyor!

5 sezonmuş Six Feet Under... 😱 Kalsın.
@Sherlock
Yani hiç başlamamak daha iyi gözüküyor şu durumda. Gereksiz bir ön yargın olmuş.
İçerikleri alt yazılı veya dublajlı izlemeyi tercih etmiyorum.
Ama başka yöntem de kalmıyor.

Alt yazısı hızlı geçiyor bazen, dublaj yapınca da oyuncunun ağzı farklı oynuyor sinir bozuyor.

Six Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...

------

Kapitalizm'in en büyük düşmanıyım ben be yoldaşım...
Ya bırak
Blu TV'ye üye olmak için sıraya girmişsin be yoldaşım.. (Kendisi de üyeydi..)

Reactions: MEnes and Sherlock
Six Feet Under izlememeye eşlik etmek olur o daha çok.

Bırakın biz zar zor izliyoruz onu daha hafif bir şeyler lazım ilk etapta.
Bizi oldukça iyi tanımışsın, duygulandım...
@MEnes

Bu da haklı bir tespit, daha hafif dizilerle başlaması kendi adına da daha doğru olur.
İlk kez yabancı dizi izlemeye başlayanlar genelde Prison Break, Lost falan tercih ediyor. Sürükleyici oldukları için sonuna kadar gider herhalde izlemeye başlarsa.
Onlara bakabilirsin.
@Emre Ozansoy
İyi olurdu ama şu sıralar izlediğim ve izlemem gereken yerli diziler var.
Bu kadar yerli dizi iyi bir alışkanlık değil, seni arındıracağız bu kötü alışkanlığından merak etme.
SABAR ekibi gerekeni yapacak... @MEnes @Maskeli Fedai
Six Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...
Biz başlayana kadar sayın admin 342348324 ay ara vere vere diziyi bitirdi...
@bazinga
Ya bırak
Hepimiz ruhumuzu sattık, kabul edelim bu gerçeği artık...

Zamanla alışılacak şeyler. Dublaj zaten sakın izleme. Ben şimdi yerli dizi ve filmleri izlerken bile bazen altyazı olmadığı için tuhaf geliyor.

Reactions: Emre Ozansoy
Yaşasın hainlik..
@MEnes

Reactions: MEnes
Ya bırak
Ahahahaha bazı şeyler kaçınılmaz oluyor be yoldaşım... Evet sisteme ve düzene en büyük isyanı başlatanlarız ancak o sistemin çarklarının içinde bazen yürümek zorunda kalıyoruz... Aaah ah, çok dertliyim bazı konularda...
Güzel tespitler yapmışsın yoldaşım, seni takdir ve tebrik ediyorum...
Biz başlayana kadar ve bitirene kadar bence Ozan 2. turu bile atacak ve bitirecek imkana sahip...

Hainlik kanımıza zuhur etmiş be yoldaşım... Olunca da olmuyor, olmadan da olmuyor...

Reactions: Maskeli Fedai
En ufak sansür korkusundan bile geri adım atan, sahibinin Twitter'dan diğer platformlara laf atma hakkını kendinde gördüğü, her şeyi eline yüzüne bulaştıran bir platformun böyle ucuz jestlerle göz boyamaya çalışması adice geliyor kimse kusura bakmasın.

Reactions: Özgür
Tekrar yabancı dizi izlemeye başlarsam önerilerini dikkate alacağım, hatta ilk onları izleyebilirim. Sürükleyici ise sorun yok rahat bir şekilde bitiririm.

Yerli dizi fazla izlemiyorum ki, toplasan 10 - 12 tanedir.
Bundan da zarar çıkmaz bence. Ama bazılarını bırakırsam iyi olur.

Friends 10 sezon ama bölümler 22 dk

Losttan başlayabilirsin, survivor'ın dizi versiyonu gibi düşünebilirsin, adada geçiyor. Çok sürükleyici.
Bölüm sürelerini hesaba katmadan attım o mesajı.
Yabancı dizilerin sürelerinin kıssa olduğunu unutmuşum.

İlgi çekici hikayesi var, başlarsam izleyebilirim. Sherlock'ta tavsiye etmiş.
------

Zamanla alışılacak şeyler. Dublaj zaten sakın izleme. Ben şimdi yerli dizi ve filmleri izlerken bile bazen altyazı olmadığı için tuhaf geliyor.
Para verseler yine dubjalı seyretmem.

Ben de @Aserat nerede kaldı diyordum.

Keşke diğer platformlarda böyle adice indirimler yaparak gözlerimizi boyasalar.

Sansür korkusundan geri adım atması çok normal, burası Türkiye. Netflix de daha diziyi başlatmadan iptal etmedi mi? Geri getireceklerini de söylediler. Yayın politikaları özellikle şu sıralar çok iyi.

Fırçalarımın işe yaramasına sevindim.
-1400₺'deyim taksite girermiyim emin değilim. Girmek istesem bile giremem daha doğrusu

Warner Media millete taşeronluk yapacağına HBO Max'i açsın burada.

Rekabetin oluşturduğu ortam sayesinde her zaman müşterinin kazandığını inşallah herkes farkına varır da bu tekelleşmeye ses çıkartırlar

Bence uygun fiyatı almak lazım hemen

Warner Media millete taşeronluk yapacağına HBO Max'i açsın burada.
Şimdilik açmamakta ısrarlılar. Tamamen Amerika'ya odaklanmış durumdalar. En az iki yıl daha gelmezler, en azından tüm içeriklerini komple BluTV'ye verseler müthiş olacak...

Disney Plus geliyor zaten 2021'de o da epey oyalar bizi.

Reactions: mesmeso
Geçen ay Netflix 2020 verilerini paylaşınca Disney delirdi zaten. Adamlar açılma işinde hızlandırmaya gittiler. Umarım planlandığı gibi Şubat aylarında burada olurlar. Sırf gelecekler diye yapımlarını kaçaktan izlemiyorum.

HBO Max hem çok kötü politika izliyor hem de çok yavaşlar. O muhteşem arşivle hepsinin önünde olabilirdi ama cidden açılmak için çok geç kaldılar.

Reactions: bazinga