2021 Blood Red Sky - Film Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,956
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

1627161500433.png

Blood Red Sky

Tür:
Aksiyon, Korku, Gerilim
Süre: 121 dakika

Yönetmen: Peter Thorwarth
Senaryo: Stefan Holtz, Peter Thorwarth

Oyuncular:
Graham McTavish
Dominic Purcell
Peri Baumeister

IMDb Linki

Puanlar:
Rotten Tomatoes: 70%

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Işık hızından daha hızlılar var bu forumda @Tolstoyevski @Emre Ozansoy ve @Dosi

Filmi demin bitirdim;

Vampirizm;uçak kaçırma;heyecan;aksiyon;duygusallık ne ararsanız var filmde.
Almanlar harika bir film çıkarmış @kerem

Filmde aksiyon ve heyecan asla düşmüyor.

Van Helsing izleyenler zaten kesinlikle izlemeli bu filmi.

Film harika ya...

Tabi bu tarzı gene seven çıkar mı...................bakıyorum bakıyorum ve bakıyorum :bilmem: :bilmem: :bilmem: :bilmem:

Işık hızından daha hızlılar var bu forumda @Tolstoyevski @Emre Ozansoy ve @Dosi

Filmi demin bitirdim;

Vampirizm;uçak kaçırma;heyecan;aksiyon;duygusallık ne ararsanız var filmde.
Almanlar harika bir film çıkarmış @kerem

Filmde aksiyon ve heyecan asla düşmüyor.

Van Helsing izleyenler zaten kesinlikle izlemeli bu filmi.

Film harika ya...

Tabi bu tarzı gene seven çıkar mı...................bakıyorum bakıyorum ve bakıyorum :bilmem: :bilmem: :bilmem: :bilmem:
Bos vakit bulamiyoruz ki izleyelim, haril haril calismaya devam. :(

• Üzücü
İlk yarısı eli yüzü idare eder tempoda fena olmayan ancak ikinci yarısıyla birlikte kuru gürültüden öteye gidemeyen zaman kaybı bir zombi-vampir filmi olmuş. Vampir teması sevenler için yine izlenebilir ama genel manada zaman kaybından öte değil, aşırı zorlama ve yapay sahneleri söz konusu.
Filmin ilk yarısı güzeldi ama ikinci yarısı resmen zombi filmine döndü. Bu esnada çocuğun o hareketleri de hiç gerçekçi gelmedi, hele son sahnede ambulanstan atlayıp o mekana gidip uçağı patlamatması yok daha neler....

Ama uçağı kaçırma ve teröristlerin kim olduğunu yanıltma fikri gayet güzeldi. Keşke vampir fantezisi yerine oradan yürüselermiş...

4.4

İlk yarısı eli yüzü idare eder tempoda fena olmayan ancak ikinci yarısıyla birlikte kuru gürültüden öteye gidemeyen zaman kaybı bir zombi-vampir filmi olmuş. Vampir teması sevenler için yine izlenebilir ama genel manada zaman kaybından öte değil, aşırı zorlama ve yapay sahneleri söz konusu.
Filmin ilk yarısı güzeldi ama ikinci yarısı resmen zombi filmine döndü. Bu esnada çocuğun o hareketleri de hiç gerçekçi gelmedi, hele son sahnede ambulanstan atlayıp o mekana gidip uçağı patlamatması yok daha neler....

Ama uçağı kaçırma ve teröristlerin kim olduğunu yanıltma fikri gayet güzeldi. Keşke vampir fantezisi yerine oradan yürüselermiş...

4.4
Ahhh beeee , insan insana benzemiyor işte Tolscumm.. Bende aksine çok beğendim yaaa 😔😔😔

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Filmin bir yerden sonra vampir filmine döneceğini hiç beklemiyordum epey şaşırdım. Film belirli bir yerinden sonra konu işlemeyi vs. bırakıp yalnızca insanların birbirini yemesine ve herkesin vampire dönüşmesine odaklandığı için mide bulandırıcı ve sıkıcı bir hal aldı. Kan, vampir olaylarında da aşırıya kaçılmış.

Konusu itibariyle ve son 45 dakikası dışında eli yüzü düzgün bir film oluşu nedeniyle çok kötü bir puanı da hak etmiyor.

6.5/10

• Beğendim

4.4
Dört dörtlük bir filmmiş @The_Erinch. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski