'Blindspot' İkinci Sezon Onayı Aldı!

Evet bakarım.

Yalnız bana da başrol oyuncusu soğuk geldi sanki kadında İsveçli yada Norveçli gibi bir tip var.

@destere
işte dizideki en büyük kusur bence oyuncu seçimi şimdi aynı dizi aynı konuyla bu kadın yerine başka birsempatik bir kadınla başlasa eminim sonuna kadar giderdim

işte dizideki en büyük kusur bence oyuncu seçimi şimdi aynı dizi aynı konuyla bu kadın yerine başka birsempatik bir kadınla başlasa eminim sonuna kadar giderdim
Polisiye sevmiyorum ama bakacağım bakalım.

Bu arada ben Ash vs Dead'a bakmak istiyorum ilk bölüm hariç diğer bölümler 30 dakikaymış. Onuda senle bir kararlaştıralım.

En az 2 kişi olmalı ki yorum konusu açılsın.

senin izleme imkanın yüksek bence çünkü daradevil izliyorsun
ben öyle vurdulu kırdılı diziler haricinde biraz işin duygusal tarafına bakıyorum

20 Kasım
Bu arada yabancı takvimimiz var oradan merak ettigin dizilerin tarihine bakabilirsin. 😉
orayı unutuyorum da orda bazı tarihler net değil sadece ay veya yıl vermişsin mesela şimdi hell on wheels ne zaman başlayacak desem 2016 diyip hayal kırıklığına uğratacaksın beni

orayı unutuyorum da orda bazı tarihler net değil sadece ay veya yıl vermişsin mesela şimdi hell on wheels ne zaman başlayacak desem 2016 diyip hayal kırıklığına uğratacaksın beni
İyide gün hemen verilmez ki?
Tam tarihi yaklaşsın günü belli olur. Türkiye'de bile gün tam belli olmaz yani sen çok uçuk bir şey istiyorsun.