'Blindspot' İkinci Sezon Onayı Aldı!

Evet bakarım. :D

Yalnız bana da başrol oyuncusu soğuk geldi sanki kadında İsveçli yada Norveçli gibi bir tip var. :D
@destere
işte dizideki en büyük kusur bence oyuncu seçimi şimdi aynı dizi aynı konuyla bu kadın yerine başka birsempatik bir kadınla başlasa eminim sonuna kadar giderdim :)

işte dizideki en büyük kusur bence oyuncu seçimi şimdi aynı dizi aynı konuyla bu kadın yerine başka birsempatik bir kadınla başlasa eminim sonuna kadar giderdim :)
Polisiye sevmiyorum ama bakacağım bakalım.

Bu arada ben Ash vs Dead'a bakmak istiyorum ilk bölüm hariç diğer bölümler 30 dakikaymış. Onuda senle bir kararlaştıralım. :)
En az 2 kişi olmalı ki yorum konusu açılsın. :)

Polisiye sevmiyorum ama bakacağım bakalım.

Bu arada ben Ash vs Dead'a bakmak istiyorum ilk bölüm hariç diğer bölümler 30 dakikaymış. Onuda senle bir kararlaştıralım. :)
En az 2 kişi olmalı ki yorum konusu açılsın. :)
senin izleme imkanın yüksek bence çünkü daradevil izliyorsun :) ben öyle vurdulu kırdılı diziler haricinde biraz işin duygusal tarafına bakıyorum :)

20 Kasım :) Bu arada yabancı takvimimiz var oradan merak ettigin dizilerin tarihine bakabilirsin. 😉
orayı unutuyorum da orda bazı tarihler net değil sadece ay veya yıl vermişsin mesela şimdi hell on wheels ne zaman başlayacak desem 2016 diyip hayal kırıklığına uğratacaksın beni :)

orayı unutuyorum da orda bazı tarihler net değil sadece ay veya yıl vermişsin mesela şimdi hell on wheels ne zaman başlayacak desem 2016 diyip hayal kırıklığına uğratacaksın beni :)
İyide gün hemen verilmez ki? :D Tam tarihi yaklaşsın günü belli olur. Türkiye'de bile gün tam belli olmaz yani sen çok uçuk bir şey istiyorsun. :)