tekrar konusunda haklısın. Fakat merak ettirme konusunda önyargılı olma derim. Çünkü Arrow'da tekrar eden bir kötüleri listeden çıkarma döngüsü olsa da ilerleyen asıl bir ana konu var ve bir de bu ana konuya bağlı olarak gelişen insan ilişkilerinin durumu var ve bir kaç bölüm sonra özellikle her bölüm ayrı birşeye şok oluyorsun, er bölüm ana konuyla ilgili bir şeyler çözülüyor. ben hiç abartmıyorum heyecan ve meraktan altı bölümü art arda izlemiştim sezon finaline kadar ve sezon finali spartacus got sezon finalleri kadar heyecanlıydıPerson of Interest 18 bölüm izledim galiba, daha çok sevdim ama olaylar tekrarlandığı için bir süre sonra bırakıyorum o tip dizileri. Bölüm bazında senaryolar gerçekten iyi ama her bölüm işte bir olay oluyor buluyorlar falan tekrar ediyor.Spartacus, Game of Thrones gibi ertesi bölümü merak ettiren dizileri seviyorum.
Her kelimene +1milyontekrar konusunda haklısın. Fakat merak ettirme konusunda önyargılı olma derim. Çünkü Arrow'da tekrar eden bir kötüleri listeden çıkarma döngüsü olsa da ilerleyen asıl bir ana konu var ve bir de bu ana konuya bağlı olarak gelişen insan ilişkilerinin durumu var ve bir kaç bölüm sonra özellikle her bölüm ayrı birşeye şok oluyorsun, er bölüm ana konuyla ilgili bir şeyler çözülüyor. ben hiç abartmıyorum heyecan ve meraktan altı bölümü art arda izlemiştim sezon finaline kadar ve sezon finali spartacus got sezon finalleri kadar heyecanlıydı
ahahahaHer kelimene +1milyonTabi ben haftalık olarak izlediğim için geçen seneden beridir senin kadar hararetli heycanlı anlatamadım/anlatamıyorum arkadaşlara ama sen süper özetlemişssin
Tamamdır güncelledim
https://fav10.net/forum/threads/black-sails-1-sezon-yorumları.210156/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?