Black Sails 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Black Sails 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

thumbnail_1412703811-150x150.jpg

Starz'ın sevilen dizilerinden Black Sails için dönüş vakti yaklaştı!

Kanal, Michael Bay ve Brad Fuller imzalı dizinin üçüncü sezon başlangıç tarihini açıkladı. Bir kez daha 10 bölümden oluşacak sezon, 23 Ocak 2016'da start alacak.

Zeki ve karizmatik korsan Kaptan Flint ve mürettebatının maceralarını merkezine alan dizinin ilk iki sezon bölümleri ortalama 4.5 milyon kişi tarafından izlendi.

Hikayesi şimdiden 4. sezon onayını kapan dizinin 3. sezonuna Rome dizisinden tanıdığımız Ray Stevenson, ikonik korsan Blackbeard rolüyle katıldı.

Bu ilgi çeken yapımın kadrosunda Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen ve Gustaf Skarsgard gibi isimler bulunuyor.

CS5_D1GUEAA8bOi.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu sezon diziye başlarım herhalde :) @Çiğdem- başla başla diyordun :A

daha 3 ay var ayol 2 sezonuda izleyip yeni sezona yetiş bence sezonların bölümleride az zaten öyle değilmi @sürgünüm ikna et şu taş kafalıyı :A:A:A
@crazymurat31 ve @turkuazz'da izlesin bence. İlk sezon 8, ikinci sezon ise 10 bölüm böyle güzel bir diziden mahrum kalmayın. 3. sezonun başlamasına daha var birlikte izleriz işte.

@crazymurat31 ve @turkuazz'da izlesin bence. İlk sezon 8, ikinci sezon ise 10 bölüm böyle güzel bir diziden mahrum kalmayın. 3. sezonun başlamasına daha var birlikte izleriz işte.
bu diziyi biliyorum..ama hiç izlemişliğim yok..bu aralar fırsat bulamıyorum o yüzden dizi ksııtlaması yapıyorum.. ...ama fırsat bulunca ilk izleyeceğim dizi bu dizi olacak..çünkü diziyi çok merak ediyorum:)

yalnız ocak gibi başlamayı düşünüyorum şuanda Chuck ve The Borgias + Silicon Valley 2.Sezon var sırada bi kararlastıralım yine de :)

yalnız ocak gibi başlamayı düşünüyorum şuanda Chuck ve The Borgias + Silicon Valley 2.Sezon var sırada bi kararlastıralım yine de :)
Ocak'ta başlayıp her gün 1 bölüm izlesen yine rahatlıkla yetişiyorsun. 3. sezona yetiş de ne zaman izliyorsan izle. :)