Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaptan Flint ile bunlar kapışsalar keşke Eleanor için.

Ilk sezon basarili gectikten sonra bütce dogal olarak artti biraz, ondan dolayi ikinci sezon icin daha iyi seyler bekleyebiliriz. Ilk sezonda belliydi zaten bircok seyi mütevazi imkanlar ile yapmislardi. Her bölüm olmasada GoT gibi sezonun bazi kisimlarinda ciddi harcama yaptiklari bölümler görürüz gibi geliyor bana.

Karayip Korsanları'ndan filmleri biliyoruz ama ilk korsan temalı dizi bu. Hikaye balta girmemiş orman gibi iyi işlenirse uzun yıllar efsane bir iş izleyebiliriz.

Karayip Korsanları'ndan filmleri biliyoruz ama ilk korsan temalı dizi bu. Hikaye balta girmemiş orman gibi iyi işlenirse uzun yıllar efsane bir iş izleyebiliriz.
Captain Flint hikayesininde bir sonu var ondan dolayi pek uzun sürecegini düsünmüyorum, yasanmis gercek Karakterleri anlattiklari icin yanlizca ufak oynamalar yapabiliyorlar. Zaten...

Korsanlik dönemi cok uzun sürmedi ve Londradan gelecek Amiral ile bu Korsanligin altin cagi kapanacak. Hikayeyi pekte uzatabileceklerini düsünmüyorum. Fakat bundan sonra yeni ve kaliteli Korsan isleri gelebilir artik.

Dipnot: Korsan temali dizi seversen One Piece izle

Anime falan ama her pazar yeni bölümü yayinlandiginda yasadigim heyecani Game of Thronesun yeni sezonu baslarken yasamiyorum

Anime dizi sevdiğim tür değil.

Black Sails en az 5-6 sezon devam eder, ben öyle düşünüyorum.

Anime dizi sevdiğim tür değil.

Black Sails en az 5-6 sezon devam eder, ben öyle düşünüyorum.
Bende Anime sevmem/sevmezdim hatta baskasina bakmam. Ama bu genclik yillarimda günlük TVden yayinlandigi icin bir bagimlilik yapti bende

5-6 sezon sürmesinden endise ederim. Senaryo islemeden Diziyi sacma sapan uzatmazlar umarim. 3-4 sezonda tadinda bitirmeleri gerek.

Yapılan harcamalara oluşturulan mekanlara yazık olur. Gelecek sezonları düşünerek yapıyorlar o kadar harcamaları yoksa zarar ederler.

2x2. bölüm

harikaydı muhteşemdi bu dizinin kalitesi apayrı izlerken hiç bir saniyesinde sıkılmak mümkün değil ..
flint ile silver ın işbirliği muhteşem , ikiside çok zeki yanyana geldiklerinde üstesinden gelemeyecekleri hiçbişey yok

özellikle silver ın tayfanın güvenini kazanmak için dayağıda göze alıp dedikodu makinası gibi çalışması hem güzel hem komik sahnelerdi
gemideki süt keçisinin başına gelenleride öğrendik sonunda @Çiğdem-
onu bir vatandaş rahatsız ediyormuş

flint tekrar gemi kaptanı olmak için dufrense adlı dörtgözü işletti bir çok tayfanın ölümüne sebep olduysada istediğini almayı bildi artık tekrar gemi kaptanı flint ..

eleanor tehlikede , tek gözlü ned low çok acımasız kasabın teki çıktı , meeks in kafasını kopardığı sahne iğrenç olduğu kadar etkiliydi ? tahminim doğru çıktı dedim bu ned low fazla eleanor un peşine düşerse araya vane girecektir önümüzdeki bölüm vane devreye girecek büyük ihtimal yoksa tek gözlü ned eleanor u yokedecektir

max ile anne çiftleşirken jack rackham a yakalandı
özeliikle max in her santimetre karesini ayrıntılı izledim hiç bir tarafını kaçırmadım hatta tekrar geri alıp üç defa üstüste süzdüm
)

@sürgünüm @Çiğdem- @38AhmetKK yeni bölümü izlemeyi unutmayın

@xemrexxx (izlemesende etiketleneceksin nasıl olsa ? ), @sokak sanati (sen başlayacakmıydın diye öyle dedikodulara rastladım
), @Harunnn60 , @yatutarsa ( belki izliyorsundur kaçırma derim
), @gözlemci (sende başlayacaktın bu diziye
) @MelankoliK

ve ses gelmesede @Forumdash ı da etiketleyip cümleye nokta koyalım

@OzaN sende hell on wheels için konu açacaktın aklıma gelmişken hatırlatayım

ben üç bölüm fire verince bu diziye yetişemem deyip bıraktım dest
)

Malsedef hiç hevesim yok.

taşıma için teşekürler @OzaN

bazı dedikodular diğer sayfada kalmış ama olsun bu kadarıda yeterli
)

hani birşey yokki burada cnm neye bakıcam

Ya @destere bu değilmiydi eski filmler gibi olan hani gemiydi korsandı vs bu oysa ben beğenmemiştim bıraktım onu ))) ama eye candy e başlıyacam