Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy hayırrrr ben hiçç istemiyorum onları dizide görmeyi geberip gitsinler bence

Aynen öyle yoksa Anne Bonny gibi sert mizaçlı hatundan lezlik beklermiydin?
bekliyordum ondan? aslında biraz ray donovan ın sert mizaçlı karakteri lena yı çağrıştırıyordu
gerçi ben lena ya aşığım lez olsada farketmez
ama burdaki calamity i sevmedim

bekliyordum ondan? aslında biraz ray donovan ın sert mizaçlı karakteri lena yı çağrıştırıyordu
gerçi ben lena ya aşığım lez olsada farketmez
ama burdaki calamity i sevmedim
Max zaten Eleanor ile yiyişiyordu. Anlaşılan bundan böyle üçlü yapacaklar.

Aynen güzeldi o agzi yüzü dagilmis gezdigi sahne

Gemi defterini kapatip kacmanin yolunu ararlar diye düsündüm, ölecegini degilde. Bir avuc egitimsiz korsanla öyle bir gemiye böyle bir operasyon yapmakta cesaret ister hani
yanliz tayfanin tamaminin kis uykusundaymis gibi gündüz vakti öyle uyumasida oldukca sacma bir sahneydi. Urca da Lima sahneleri oldukca heyecanli sekilde devam edecek gibi.

Dizinin ikinci sezonunun ilkine göre üstüne koyduğunu sende söyleyebilirmisin? Sanki paraya biraz daha fazla kıymışlar, umarım bu sadece ilk bölümle sınırlı kalmaz. Ned Low adlı vatandaş kıyamet koparacak ilk bölümden belli oldu.

o kızı bende anlayamadım kimdir necidir bir çuvalın içinde taşıyorlardı ?? konuya nasıl dahil olacak o kız ?
@Çiğdem- le @38AhmetKK e de sorayım o kızın gemide ve çuvalda ne işi vardı ??
İsmini söylediler bir yerin önemli bir kraliçesiymiş.

o kızı bende anlayamadım kimdir necidir bir çuvalın içinde taşıyorlardı ?? konuya nasıl dahil olacak o kız ?
@Çiğdem- le @38AhmetKK e de sorayım o kızın gemide ve çuvalda ne işi vardı ??
Nede Low yavşağının dizinin başında saldırı düzenlediği gemiden çıkan hatun kimdi?
bilmiyorum ama o adam o gemiyi o kız için baskın yaptı bence birisi o adama o kızı alması için görev vermiş olabilir büyük ihtimalle o kız çok soylu birisi kaçırılmış durumdaydı yanı bilindiks enaryolar hep böyle çıkıyor

Yav siz hangi diziyi izliyorsunuz O baskını Eleanor adına yaptı onun acemi kaptanıymış. Ama milleti kurşuna dizme talimatını vermemiş Eleanor o yüzden papaz oldular zaten.

ama kızın bir kere yüzünü gördüm yada görmedim çünkü çuvaldaydı hayal meyal hatırlıyorum ama yüzü çok güzeldi sanki pamuk prensese benziyordu sanki kıza elma verip uyutmuşlarda benim gidip uyandırmamı bekliyor ? öyle bir sahneydi

Yav siz hangi diziyi izliyorsunuz O baskını Eleanor adına yaptı onun acemi kaptanıymış. Ama milleti kurşuna dizme talimatını vermemiş Eleanor o yüzden papaz oldular zaten.
o zaman kız hesapta yoktu yani? onu beleşemi kaptı kör kaptan

Asıl soru şu Eleanor o kızın gemide olduğunu biliyormuydu bence bilmiyordu.

Asıl soru şu Eleanor o kızın gemide olduğunu biliyormuydu bence bilmiyordu.
hala bilmiyor ki eleanor ? kör kaptan onu ne amaçla kullanacak bir daha hangi sahnede karşılaşacağız çuvaldaki kadınla belli değil ?

hala bilmiyor ki eleanor ? kör kaptan onu ne amaçla kullanacak bir daha hangi sahnede karşılaşacağız çuvaldaki kadınla belli değil ?
Eleanor kızdı ya ona milleti öldürdüğü içinmi kızdı yoksa kızı kaçırdığı için mi . Belki bu yavşak direk Eleanor'a bağlı değilde o kasabadan sıradan bir kaptanda olabilir.

milleti öldürdüğü içinde kızmadıda sanırım mallar kanlanmıştı katliamda malların içi dışı kanlanmıştı o yüzden indirime gitti karşı taraf ta kabul etmeyecek gibi

Birde bunlarda nasıl ast üst ilişkisi var anlamıyorum. Koskoca Eleanor'a önce kaptan Vane sonrada bu kerkenez kafa tutabiliyor.

Birde bunlarda nasıl ast üst ilişkisi var anlamıyorum. Koskoca Eleanor'a önce kaptan Vane sonrada bu kerkenez kafa tutabiliyor.
ikiside adam değil de o yüzden ? mesela flint olsa eleanor u sıkıştırmaz üstüne gitmez bayanlara nasıl davranılacağını biliyor vatandaş
? ama bu senin dediğin vane ile kör kaptan iki tane salak dallama ormandan kurtulup gelmişler, eleanor a davranışlarını normal karşılıyorum
)