Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu çok sert oldu ama haklısın ))) yarın sözümüz söz ))

ben birinci sezon bıraktım diziyi

2x1. bölüm

sezona harika bir giriş yaptı tüm karakterleri özlemişim heleki elenor la max i dahada bir özlemişim

@Çiğdem- senin kaptan vane yine icraat üstündeydi, öyle birini kapmıştıki bu sefer vatandaşı kıskanmamak mümkün değil neler götürüyor neler ?
)
max in kovboy şapkalı kadını ikna ettiği sahnelerde ilginçti
meğersem kalemity jane kılıklı kadının gözü max deymiş? sonunda muradına erdi
)

john silver çok renkli ve komik bir karakter, hem korkak hem üçkağıtçı, hemde gözü yüksekte ?

kaptan flint ile john silver ın birlikte savaş gemisini ele geçirdikleri sahneler güzeldi , sanırım önümüzdeki bölümde kaptan flint tekrar kaptanlığı alıp altınlara hücum edecek, zaten öyle bir niyeti olmasa bile silver onu bir şekilde ikna edecektir

@sürgünüm @Forumdash

ben bugün izleyecem spoi falan verme gebertirim

Oooo dizilerin krali baslamis az önce bi yerde tesadüfen görmesem basladigini bile farketmeyecektim insan bi etiketler
) bugün ikinci sezonun ilk bölümüne bakarim artik

2.sezon 1.bölümü izledim
ilk sezon braz sıkıcı bir sezondu 2.sezon çok hareketli geçecek gibi görünüyor

kaptan filnt ve silver çok iyi ikili oldular bence

aaa şeyden bahsetmemişsin @destere diziye yeni kaptan daha katıldı o şarısın kızla konusan bence gayet iyi bir sçeim gibi görünüyor 🙂🙂🙂
o iki kadınıda sevmiyordum öpüşme sahnelerinden midem bulandı vlla böyle şeylere bence gerek yoktu

genel olarak güzel bir bölümdü ilk sezona göre daha heyecanlı bir sezon olucak gibi görünüyor deniz sahneleri çoğatılmalı bu 1.sezonda eksikti🙂🙂🙂

özellikle kızların öpüşme sahnesi harikaydı bende o kısmı sevdim

senin dediğin yeni kaptan şu herkesi katleden tek gözü kör vatandaş sanırım
o adam eleanor a bulaşacak ve dolayısıyla o körle vane karşı karşıya gelecek senaristin ne yapmaya çalıştığını tahmin ettim

ne ypmaya çalısıyor
evet o adam bence bu diziye uyan bir tipi var 🙂🙂🙂

ne ypmaya çalısıyor
evet o adam bence bu diziye uyan bir tipi var 🙂🙂🙂
vane le elenor un arası açık ya bu aralar ama aslında vane elenor a aşık belli etmiyor şimdi kör eleanor a salça olursa vane le kapışacaklar sonra vane le elenor bir yastıkta kocayacak tabi elenor sadece vane le yetinmez arada max lede yatmak ister kadın
)

aslında elenor la max i ayırmamak lazım günah kızlara , şimdi ben olsam elenorla evlenip üste kuma olarakta max i alırım hem ben köşeyi dönerim hemde kızlar ayrılmamış olur

2x1

Müthiş bir bölümle ikinci sezonu açtık. Bu bölümün prodiksiyon maliyetini merak ettim kaç paradır acaba? İnanılmaz paralar harcamışlardır eminim, ilk bölüm reytinglerini merak ediyorum.

Dizinin jeneriği ve müziklerinide ayrı özlemişim. Kısacası dizi ikinci sezonda üstüne koyarak devam ediyor.

Ned Low adlı vatandaş dizinin başında malları yağmaladığı yetmezmiş gibi silahsız kişileri kandırarak kurşuna dizdi. İŞİD'cilerden bir farkı yok yavşağın.

Eleanor'um gençlik pınarım bu yavşağı tersleyince çok mutlu oldum. Kaptan Charles Vane ile yatmıştı ilk sezon umarım bu kişiden uzak durur.

Kaptan Flint'e fena halde saygı duyduğum doğrudur. Dizide en çok sevdiğim abimizdir kendisi, John Silver ile ikisi bu sezon efsane olacaklar.

Jack Reckham'ın üstüne işediler.
Max ve Anne Bonny kız kıza yaptılar, daha doğrusu Max, Anne'nin içindeki lezliği ortaya çıkardı.

Kaptan Vane nerden buluyor bu güzel hatunları. İçim gitti kıza.
8.5/10