Netflix Black Mirror - 7. Sezon Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
126,602
Puanı
1,060
IMG_4409.jpeg

Netflix orijinal dizisi Black Mirror, 7. sezonuyla geri döndü. Merakla beklenen dizinin yeni sezonu geçtiğimiz günlere yayınlandı.

Diziyle ilgili yorumlarınızı sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

Önemli Not: Dizi hakkında spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasaktır, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Spoiler butonu kullanmadan önce de hangi bölüme dair spoiler içerdiği, kitap veya diğer kaynaklardan spoiler içeriyorsa belirtilmelidir.

• Beğendim
Reactions: Bully and xdragxx
Foruma ara verdiğim dönemde ilk 6 sezonu izlemiştim. Bölümler bağlantılı değil, isteyen seçer seçer izler. Tabii ben tüm bölümleri izledim :A

Yeni sezonun çıktığını bilmiyordum

Forumda yapay zekanın bu kadar gündem olduğu bir zamanda yeni sezonun çıkması da kaderin bir cilvesi olsa gerek :A

1.bölüm

Az biraz yeşilçam tadında ama Black Mirror'a yakışan bir bölümdü. Yakın zamanda bu kadar olmasa da buna benzer şeyler yaşayacağımız kesin. İçime öküz oturdu diyebilirim. The It Crowd'dan Roy'u görmek güzel bir sürprizdi. Son sahnede neden eline maket bıçağı alıp odaya gittiğini anlamadım ama

2.bölüm

Çok uç bir bölümdü. İzletti kendini ama o kadar da değil hocam paralel evrene girseler tamamen daha tatmin ederdi.

3.bölüm
Klasik Netflix'te gaylik aşılayan bir bölüm daha illa aşılayacaklar yani. Konusu güzeldi bu da yakın zamanda yaşayabileceğimiz bir durumdu. Bilmiyorum sanal gerçeklik falan ama o tür bir durumda kendimi yerine koyunca ben de karaktere aşık olup arafta kalabilirdim

4.bölüm

Yine uç bir bölüm daha. Asosyal insanlardan korkacaksın hacı ben bunu bilir bunu söylerim 2.bölümde de öyleydi. Son sahnede kabileler galiba insanların yerine geçip dünyanın sahibi oldular

5.bölüm

Başrolünde Aziz başkanın oynadığı bölüm :A Duygusal bir Bölümdü Black Mirror bölümü olmaktan uzaktı bence bu teknoloji şu anda bile yapılabilir geldi bana farklı şekilde. Hikaye pek bana geçmedi klasik yanlış anlamadan dolayı yıllarca görüşülmeyen sonra aşıklardan biri ölünce bu gerçek ortaya çıkan bir aşk hikayesi işte

6.bölüm

Öncelikle bu bölümü izlemeden önce 4.sezon 1.bölümü mutlaka izleyin çünkü devam bölümü. İzlemeden direkt 6.bölümü izlerseniz hikayeyi kaçırırsınız.

Bu hikayede hakkı yenen bir karakter varsa o da Daly'dir. İlk bölümde işe yeni gelen kız adama resmen hayranlık duyarken ve araları iyiyken kız naptı gitti 1 kişinin lafını dinleyip adama soğuk yaptı. İş yerindeki stajyer bile adama saygı duymuyor. Adam da ne yapsın intikamını sanal dünyada alıyordu gerçek hayatta göremediği saygıyı bir şekilde sanal dünyada görüyordu.
Zaten ikinci bölümde de gördük ilk dnası alınıp sisteme yüklenen kişi de Daly reisin kendisi. Köle gibi çalışıyor sistemin içinde. Geliyorlar yardım istiyorlar sen gerçek hayatta ölüsün diyorlar olsun hak etmişim diyor yine yardımcı oluyor ama yine gel bizim aramıza katıl diyen yok... Daly adamdır.