Yahu The Killing'in ikinci sezonunu bitirdik, gününde izleyecek olsak üçüncü sezonunu beklemeyecekmiydin?dizileri yarım bırakıp başka diziye başlarsam eskisine dönemiyorum
ama killing bitince buna başlarım ben
Yahu The Killing'in ikinci sezonunu bitirdik, gününde izleyecek olsak üçüncü sezonunu beklemeyecekmiydin?dizileri yarım bırakıp başka diziye başlarsam eskisine dönemiyorum
ama killing bitince buna başlarım ben
evet ama şimdi bu bekleme sırasında diğer ara verdiğimiz dizileri tamamlıyorduk ;;Yahu The Killing'in ikinci sezonunu bitirdik, gününde izleyecek olsak üçüncü sezonunu beklemeyecekmiydin?
3-5 bölüm bişey zaten. Maksat diğer arkadaşlardan geri kalmamak.evet ama şimdi bu bekleme sırasında diğer ara verdiğimiz dizileri tamamlıyorduk ;;
black mirror a başlarsak aradaki dizilerin çoğu kalır mesela bugün marco polo izledim dün jane eyre izledim arada affair var tha fall var the missing var contantine var , varda var
ilk bölümün ilk on dakikasına baktım biraz önce konu bir harikaYahu The Killing'in ikinci sezonunu bitirdik, gününde izleyecek olsak üçüncü sezonunu beklemeyecekmiydin?
sağol , yolu bulamadım bir türlü allahtan otostop yaptımda sen getirdin beniblack mirror a bekleriz @Harunnn60 konusu burda
Komedi diyemeyiz tabii ama bir absürtlük var ortada.1x1 bölüm
farklıydı dramdan çok komediydi benim açımdan bir çok sahnesinde kahkaha attım iğrenç görüntülerde vardı farklı değişik bir tarz ?
@OzaN bu dizinin türü nedir ? absürt dram mı acaba ? ;
başbakanı domuzla cinsel ilişkiye zorlama fikri çok ilginç bir buluş
başbakanın desteğim azalıyor diye bunu kabul etmesi ve çevresineki tüm iribaşların başbakanı buna yönlendirmesi dahada ilginç ? başarı için her fokun yenebildiğine işaret eden bir örnek
TV de seyircilere bunu izlemeyin tv yi kapatın denmesine rağmen aşağı yukarı tüm seyircilerin ekranlara toplanması sokakların caddelerin bomboş durmda oluşu tüm halkın aslında bu tarz şeylere karşıymış gibi görünüp aynı zamanda bu tarz iğrençlikleri merak ettiğini gösteren muhteşem bir örnek olmuş ,
başbakan mike ın yardımcısı alex in boğazına sarılışı başbakanın domuzla çiftleşmeye giderken alex in ona nasıl davranacağıyla ilgili telkinlerde bulunması '' ilişkiyi uzun tut hızlı gidip heyecanlanırsan domuz zevke gelir '' demesi komik yerlerdi
Nesini anlamadın ki.2x2
Dizinin kalitesine yakışmayan bir bölümdü, henüz konunun ne olduğunu bile kavrayabilmiş değilim.
Önce, insanlar duygusuzlaştı mesajıla girdi olaylar ortada garip bişi oldu sondada ayrı bir garip, insanların show için herşeyi yapabildiği tarzda birşey söylemeye çalıştı heralde. Garip,gereksiz bir bölümdü.
Yok yani dizinin olayı bir farklılık yaratmaktı. Kısa şekilde, anlatamam düşüncelerimi yazayım ben,2x2
Yine çok iyi bölümdü. Bazı yerlerde yetersiz kaldığı olsa da.
Özellikle sonu harikaydı.
Tüm olayın yapılışını gösterişi harikaydı ama onun dışında yer yer sıkıcılaştığı da doğrudur. Fakat sonunda "vay be" dedirtti yine.
Hep standart puan 8 veriyorum ama bu dizi için çok olumlu bir şey. Her bölüm aynı kaliteyi koruyabilmek hiç kolay değil çünkü. Bu nedenle diziye genel puanım 9 olur büyük ihtimal onu da söyleyim.
8/10
Nesini anlamadın ki.
Şov dışında aynı zamanda bir cezalandırmaydı da olay.
Yok yani dizinin olayı bir farklılık yaratmaktı. Kısa şekilde, anlatamam düşüncelerimi yazayım ben,
Kadına işkence yapıp yapıp unutturuyorlardı ve insanların bu şekilde zevk alıp aynı zamanda kötü birine işkence ediyorlardı. Kim iyi ozaman burada?
Başlangıçta aynen şey sandım insanlar insalıklarını kaybedip robotlaştırıldıkları zaten hafiften belli oluyor bilr 2014'te bunu yapmaya çalıştıklarını sandım ama en sonda bir insanı cezalandırmaya döndü olay.