Diğer Black 1.Sezon Yorumları

Anime konusu la bu bildiğin.
Anime konusundan dizi yapmışlar ilginçmiş. İzler miyim şu aşamada sanmıyorum. Pazar gecesine kadar 6 7 film izleyeceğim. Yoğun bir hafta sonu beni bekliyor.

Doktorla polis hiç seişedi mi? Hadi korelilerin geleneklerine bağlı diyelim hiç sevişmedi. Başka yaramazlık da mı yapmadılar
Ama aynı evde nasıl kalıyorlar?

Aaa ben geride kaldım diye ilk 2 bölümü izledim ama sizinde 2.Bölüm yorumları yok

Şimdi 1.Bölüm geçiş bölümü gibiydi açıkcası ilk bölümü beğenmedim ve biraz kaygılandım dizi adına
Ama son sahnesi
Azrailin morgtan uyanması
2.Bölüm için bana umut aşıladı

2.Bölüm ise Baştan sona beğendim komedisi çok iyiydi özellikle
Adam çıplak dolaşıyor Paltosu altında başka bir şey yok birde kızların önüne öyle çıkıyor

Şu güçleri olan kadınıda sanırım yalayan köpek @destere
Ama son sahneyi pek anlamadım o ölmüş adamın karşısına başka tuhaf bir adam daha çıktı kim di

Aaa sizin sayenizde diş fırçalama ve kusma sahnelerinde hep tetikte bekleyip oraları geçip izlemekten kurtuldum uyarınız için sağolun
@destere @Forumdash

S01B02 izledim
Hem komik bi bölümdü hem de kafa kariştiriydi @Çiğdem- @destere
Joon görünümlü adamın hem aksiyonu iyiydi hem de tavırları
Çıplak dolaşip kimseyi umursamaması güldürdü

Hem joon görünümlü oldu hem de kendi vucuduna büründü anlamadım. Bu adam neyin nesi? Kızın babası neden kim öldürdü? Kafalar karişik.

O sondakı adam polis adammıydı bende başka birisi sandım

Onun görünümüne de bürünüyor. O sondaki keskin nişancı neydi onu da anlamadım. @destere Altered Carbon da bile beynim böyle yanmamişti
İlk bölüm çok karmaşıktı ama 2.Bölüm ile diziye ısındım komedisi çok iyiydi sıkmadı

Fantastik kısımlarda devreye girmeli tabi ama
ölen adamla konusması iyi gibiydi

Ben ilk bölümü de sevdim
Neyini sevmedin?