Diğer Black 1.Sezon Yorumları

Yarın da gunduz izlicem bakalım bugun 4 bölüm izledim. Bugün izlediğim 4 bölüm süresiyle Jessicanın 2.sezonun 8.bölümünü izlerdim şimdi
Aaa evet Jessicaya bu bitince bakacaz sanırım hemen oraya geçelim dizi aramak zorunda da kalmayız

Aaa evet Jessicaya bu bitince bakacaz sanırım hemen oraya geçelim dizi aramak zorunda da kalmayız
Öyle yapcam da bunu izlicem diye hala flash spn filan yeni bölümleri izlemedim. Onları cıkarırım hafta içi. Gündüz zaten izleyemem. Sanırım cuma filan başlarım Jesscaya... Bence @destere jessicayı da haklıyordur şuan
1 bölümü kalmiş Blackte... Napıcak sanki

Aaa Flash çok gıcık bölümdü ama Supernatural çok iyiydi onu izle

Arrowu napıyorsun

18. Bölüm
FİNAL

nihayet bitti bizde bittik
finalde bir kararsızlık yaşamışlar gibi.. son dakikaya kadar sürpriz yapıp seyirciyi bir şekilde memnunmu edelim diyemi düşünmüşler? artık tam nedenlerini bilemesem de idare eder bir final oldu

tam her şey düzeliyordu dünyada kalmaya karar vermişti 444 annesinide doktor kadınla abd ye yolcu ediyordu.... içinde kaçak azrail çıkan leoyuda kendi haline bırakmıştıki havaalanı sahnesinde işler değişti ? bu final böyle olmaz biraz daha kurcalayalım demişler

hain milletvekili bir kişiden ibaret değilmiş bu sefer diğer milletvekili kasedin peşine düşmüştü asıl sapık oymuş
kasedin çıktığı yerde güzel düşünülmüştü taa küçüklükte joon la birlikte toprağa gömdükleri kutuda çıktı kaset ...ve ha-ram milletvekilinin adamları tarafından yakalanıp havuzda boğulmak üzereyken, 444 imdadına yetişti kızın .. kötülere dalıp ümüklerini sıktı birer birer

devamında ise ha-ram, joon un ölümüne neden olduğunu anlayıp intihar edecektiki, onu kurtarmak isteyen 444 azrail mahkemesinde kendisinin büyük cezaya çarptırılmasını istedi...
444 bu fedakarlıkla ha-ram ın tüm anılarınıda silip ona mutlu bir hayat sundu ? anılar gittide kızın ölenleri görme yeteneği neden kayboldu onu anlamadım

ihtiyarlayıp eceliyle ölen ha-ram genç haliyle zebaniler arasına katılmadan önce 444 le tekrar karşılaştı orda halvete giriştiler
yalnız 444 kendinide yok etmişti tekrar nasıl döndü ?

kısaca bu film 45 dakikalık 10 bölümde rahatlıkla anlatmak istediklerini anlatabilirdi.. gereksiz sahneler seyirciyi yormazdı o zaman? dizideki yaşlandırma makyajlarıda baştan savma ve uyduruktu ? birde sevmediğim yerlerden biri normal bir soruya abartılı karşılık vermeleriydi, korelilerin kültüründen kaynaklı sanırım çok absürt kaçıyordu o sahneler ..

ama yinede dizinin hakkını yememek lazım ilk bölümlerde çıkan sahneleri asla unutmadılar ilerleyen her bölümde geçmişe dönüp o sahneyi anlamlandırmasını bildiler, buda bizim dizilerden kalite farkı olarak önde olduklarını gösteriyor
bizde ilk bölüm verilen sahnede söylenen sözler beşinci onuncu bölümde anlamını yitirir... burda konuya sadık kalmışlardı

ben bitirdim size kolay gelsin @Çiğdem- @Forumdash

Aaa Flash çok gıcık bölümdü ama Supernatural çok iyiydi onu izle

Arrowu napıyorsun

siz bu diziyi bitirene kadar jessicaya başlamam
bu arayı this is us izleyerek değerlendireceğim

Son düzenleme:
Yarın final bölümünü izlerim
@Forumdash
16.Bölüm
Diğer dedektiflerin 444 kodlu Azrailin hafızasını yerine getirme taktikleri güldürdü vlla hele itip yere atmaları çok komikti

Sakızın ilk aşkı ölmemiş sanırım yine karıştı ortalık bakalım
17.Bölüm
Aaaa tahmin ettiğim gibi ölen çocuk 444 kodlu Azrailin bedeni çıktı
@destere ve aslında kendi kalbi atıyormuş şuan olduğu bedende belkide buyüzden ölemiyordu sanırım o bedenden kendi kalbi olduğu için çıkamıyordu sanırım

Sakız vurmuş o çocuğu bakalım 444 kodlu Azrai onu affedebilicekmi

S01B14-15

Güzel bölümlerdi. Hem aşk acısı hem de sır perdesi tek tekaralandı
Size yetiştim sayılır @destere @Çiğdem-
444 ile Ha Ram hem kavuştular hem de sonu kötü oldu
Baba da 444 müş. Babanın karizma olmasından anlamalıydık
Siyah gibi filan. Acaba şu parmaksız olan seri katil de mi ölüm meleği?
Siyah giyiniyor

Olayların arkasında olan aslında Milli güvenlik bakanımıymış neymiş
Sen yardım edecektin kıza tecavüz değil pislik herif. Ha Ram da onu çok sevmiş 😕 Başkan olmasını istiyor

S01 - B16-17-18(FİNAL)

Bölüm bölüm yorumlamak yerine toplu yorumlayayım.
Ha Ram, Joon'u kafasından vurmuş. Kıza gıcık oldum. Ama nefret edemedim. Joon gibi hava da kaldım. Kızsam mı kızmasam mı bilemedim. Joon'u asıl öldüren tabi ki üvey dr. anası... Pislik karının ruhunu kim almaya geldi? Göremedik. Edit: Joon'a çok üzüldüm yaa
13 yaşında hiç yere öl
Joon öz annesiyle lokanta da yaptiği konuşma, evde çekildiği selfie sahneleri çooook duygusal ve güzeldi
Bu koreliler dramı biliyor

Olaylar tam çözüldü derken başkan olacak adam değil, başkası yaptırıyormuş. Kuş vurmaya gittiklerinde ezik bi tipti oysa... Neyse son bölümdeo adamı tüm kötülerin başlangıcı olarak gösterdiler. Böyle yapılacaksa dünyada ilk kim taciz skandalına karişti oralara kadar gidelim
O adamı işlemeseler de olurdu.

Joon yani 444, Ha Ram'ı kaçan ruh 419 Leon'a emanet etti. O da sahip çıkamadı. Ezik patrona emanet etseydi. Herşeyi öğrenince Ha Ram, Joon kendinin varliğini sildirdi.
Gözler dolu tabi
Bu arada Joon'un ruhu neden başka bir bedene transfer olmadı hala kardeşinin bedenindeydi? Ceza aldıktan sonra bile..

Son sahne saçma geldi. Joon'un varliği silindiyse nasıl ölüm meleği oldu? Hani ölüm melekleri özel yapılıyordu? 444'ün yanındaki adam öyle demişti

Neyse bazı yerlerde sorularım olsa da çooook güzel bir diziydi. Geçmiş sahneleri habire önumuze koymaları muhteşem bir senaryo kurgulandiğinin ispatıydı bence @destere
Sen çok sızlanıyordun ondan ama sonradan izlediğimizde oha daha ilk bölümde gördüğümüz küçüçük anlamsız sahneydi bu dediğim bile oldu

Joon ve Ha Ram'ın oynadiği başka dizileri araştırcam. Boşlukta izlicem
Süre hariç beni rahatsız eden bişey yoktu dizide. Bi daha izlersen bu kadar uzun süreli dizileri tek bölüm olarak yayalım ve sıkıştırmayalım
@destere @Çiğdem-

Çoook güzeldi yaa
IMDB'si boşuna düşük bi dizi keşfedilmeyi bekliyor kesinlikle!!!!

Son düzenleme:

18.Bölüm Final bencede çok güzeldi son sahnede beni bile ağlattılar ayoll

Sorularınıza anladığım kadarıyla spoide cevap vereyim

Sanırım 444 kodlu Azrail şu yüzden gerçek bedenine bürünemedi çünkü taşıdığı vucutda olan kalp ona ait bu yüzden istesede çıkamadı diye düşünüyorum vucutda önemli olan kalptir yanı kendi vucudunda gibi bir şey farkı yok

@destere neden gölge görme gücü kayboldu demişsin , Azrail diyor kı ogün engel oldum Sakızların kaza yapmasına ve normal insan olarak doğdu diyor . Onlar kaza yapınca kocasının yerine Azrail bedenine girmişti onu engelledi

Birde Azraili sanırım yok etmek yerine sadece dünyadakı varolusu silindi yanı tamamen yok olacaktı diğer dünyada da ama onun yerine sadece dünyadakı varlığı yok olsun azrail olarak devam etsin kararı çıktı sanırım dünyada yok olması azrailin yok olmasından daha büyük cezaymıs öyle kurtuldu sanırım
Ama bencede daha ağır cezaydı keşke yok olsaydı ama sakızların hafızasından yok olmasaydı ama geçte olsa kavuştular

Vucut olayını kalbe göre aklımdan geçti ama mesela gerçek hayatta kalbini bağişlayan insanların öbür dünyada bürüneceği vucutlar nolcak? 😱 Ben öyle düşündüm bi an

Dünyadan silinmesi ise ok derim ama öbür dünyada da silindiyse üzülürüm

Aaa işte bu başroldekı adam diziden çıkamadı için kalması için uydurulmuş bir olay bence bu kalp konusu

Diğer dünyadan silinmedi o koca karı ona akıl verdi yanı yok olmaktan bir kurtuluş var diye oda dünyada hiç doğmamış gibi olmakmış tabi 444 bunu kurtulmak için değil Sakız normal şekilde gölgelersiz mutlu yaşasın diye yaptı
@destere

Bak 2014'te 444 istanbula gelmiş

Yok denizden cıktıgı bölümde çıkamadı tamam. Denize düşen illa ölücek diye bişey de yok. Hem diklemesine düştü ölmezdi
Neyse de 2.kere ölme olayı neydi o zaman?
aynı bedende iki kez ölenin hafızası siliniyordu sanırım

16. bölüm iyiydi... 17. bölüm ise harikaydı bence ama final dağınıktı fazla sevemedim

finalde benimde @Forumdash ında anlamadığı yerlere yaptığın açıklamalar mantıklı @Çiğdem-

birde korelilerin ( evet, hayır, tabi, öyle, mümkün, olabilir, haklısın...) anlamlarına gelecek kelimeleri yok sanırım
hepsini ıngh ,ımh, umh diye bir ses çıkararak dolduruyorlar

2014 te 444 ün bu kadar hayran kitlesi ve bu kadar takipçisi olduğuna göre demekki bu adamın 2014 ten önce yayınlanan başka popüler dizileride varmış ?

42 yaşındaymış yaa ben diziyi izlerken en fazla 32 filan diyordum
30 yaş civarı gözüküyor evet
Jetli ye benzetiyorum biraz
sülaleleri minyon tipli
444 ün anneside 55 yaşlarında falandı ama tip olarak 35 gösteriyordu

Son düzenleme:
Dizilerine baktım da dr. jin ve when a man falls in love ilgimi çekti. 20şer bölümlük dizilermiş. Bi de geçen sene ocak ayında çekmiş bir dizi Saimdang, Memoir of Colors adında dizi var. Kore tarihli bi dönem sanırım. Şu aralar bakmasam da yazın belki bakarım canım çok sıkılırsa @Çiğdem-