BKM'den Yeni Dizi: 'İkinci Şans'

Neyse ki iyi bir akıl aldım doktora yapacak olan hocamdan izleyeceksen de partlara böl öyle izle demişti çok mantıklı değil mi. :A ÜKK'yi çözemedim ben. :A
Sadece diziyi daha iyi izlemene yarar, ben hepsini bir iki seferde bitirmeye çalıştığım için orta noktalarda hep koptum. :A Nesini çözemedin? :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Günde 20 dk izleyeceğim diyelim daha çok vakit kalıcak 2,3 saat izlersem kalmaz. :A
Yalnız günde 20 dakika izlersen ne izlediğinden bir şey anlarsın, ne de 1 haftada tamamlayabilirsin. :A 45-45-45 böl bari. :A Ayrıca 2-3 saat izlersen bir gününün çok kısa bir süresini harcarsın ama 20-20 yaparsan her gün vaktini harcamak zorunda kalırsın. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Yalnız günde 20 dakika izlersen ne izlediğinden bir şey anlarsın, ne de 1 haftada tamamlayabilirsin. :A 45-45-45 böl bari. :A Ayrıca 2-3 saat izlersen bir gününün çok kısa bir süresini harcarsın ama 20-20 yaparsan her gün vaktini harcamak zorunda kalırsın. :A
Keşke TRT bölse diyecektim ki TRT TÜRK kanalında bölüyordu eskileri güncel dizileri değildi sanırım. :A 45 bile benim için çok uzun artık... :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking