Çok şey kaçıracaksın...Oyuncuları harika ama tabletten daha sonra izlerim.(yazın)
Çok şey kaçıracaksın...Oyuncuları harika ama tabletten daha sonra izlerim.(yazın)
Bende biliyorum...Çok şey kaçıracaksın...
Performanslar da aynı şekilde!Bende biliyorum...
Oyuncuları çok iyi!
İzledin mi kaliteyi?Performanslar da aynı şekilde!
Bende izlemek istiyorum ya.
Aman izle o kadar süreden nolacak.Bende izlemek istiyorum ya.![]()
Bir zamanların Emre Can'ı Hercai, Öİ, Zümrüdüanka, Yasak Elma, BZÇ izlerken öyleydi...Aman izle o kadar süreden nolacak.Hatta ben bazı yerlerde heyecandan olduğum yerde duramadım derken akmış dizi.
![]()
O diziler bunun yanında halt etmiş.Bir zamanların Emre Can'ı Hercai, Öİ, Zümrüdüanka, Yasak Elma, BZÇ izlerken öyleydi...![]()
Neyse ki iyi bir akıl aldım doktora yapacak olan hocamdan izleyeceksen de partlara böl öyle izle demişti çok mantıklı değil mi.O diziler bunun yanında halt etmiş.Üç Kız Kardeş kadar iyi bir dizi.
![]()
Sadece diziyi daha iyi izlemene yarar, ben hepsini bir iki seferde bitirmeye çalıştığım için orta noktalarda hep koptum.Neyse ki iyi bir akıl aldım doktora yapacak olan hocamdan izleyeceksen de partlara böl öyle izle demişti çok mantıklı değil mi.ÜKK'yi çözemedim ben.
![]()
Çok vakitte öldürmemiş olurum.Sadece diziyi daha iyi izlemene yarar, ben hepsini bir iki seferde bitirmeye çalıştığım için orta noktalarda hep koptum.Nesini çözemedin?
![]()
Yo giden aynı süre olacak.Çok vakitte öldürmemiş olurum.
Nasıl bir dizi olduğunu çözemedim.
Günde 20 dk izleyeceğim diyelim daha çok vakit kalıcak 2,3 saat izlersem kalmaz.Yo giden aynı süre olacak.Tam olarak kafanı kurcalayan belli noktaları çözebiliriz istiyorsan, sonra pnu da izlemeye başlarsın.
![]()
Yalnız günde 20 dakika izlersen ne izlediğinden bir şey anlarsın, ne de 1 haftada tamamlayabilirsin.Günde 20 dk izleyeceğim diyelim daha çok vakit kalıcak 2,3 saat izlersem kalmaz.![]()
Keşke TRT bölse diyecektim ki TRT TÜRK kanalında bölüyordu eskileri güncel dizileri değildi sanırım.Yalnız günde 20 dakika izlersen ne izlediğinden bir şey anlarsın, ne de 1 haftada tamamlayabilirsin.45-45-45 böl bari.
Ayrıca 2-3 saat izlersen bir gününün çok kısa bir süresini harcarsın ama 20-20 yaparsan her gün vaktini harcamak zorunda kalırsın.
![]()
Oha.Keşke TRT bölse diyecektim ki TRT TÜRK kanalında bölüyordu eskileri güncel dizileri değildi sanırım.45 bile benim için çok uzun artık...
![]()
Kara Tahta dizisini de çok merak ediyorum ya offf! Ne yapacağımı bilmiyorum.Oha.Canım benim böyle yapacaksan hiç girme dizi işlerine boşa zaman kaybetmiş olursun.
![]()
Hayır be o diziyi napacaksın.Kara Tahta dizisini de çok merak ediyorum ya offf! Ne yapacağımı bilmiyorum.![]()