BKM ve TAFF'tan Dijital Platform Sürprizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
TV ve sinemada adından söz ettiren, Türkiye'nin önde gelen yapım şirketleri BKM ve TAFF Pictures güçlerini birleştiriyor!

Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar'ın kurduğu BKM ile Timur Savcı-Cemal Okan ortaklığıyla proje üreten TAFF Pictures, birlikte bir dijital yayın platformunu kurmak için çalışmalara başladı. Geçen yıldan beri çalışmaları süren platformunun kurulum çalışmalarının başında ise son olarak Doğuş Yayın Grubu'nda görev alan Cem Aydın yer alıyor.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın özel haberinin tamamı:

O zaman Jet Sosyete bu platformda mı olacak
umarım güzel bir platform olur.

Aşırı mantıklı bir hareket. Ben uzun zamandır BKM'nin kendi yapımları için yapmasını bekliyordum ama Taff sürpriz oldu.

Çok mantıklı hareket, iyi karar vermişler bence.

Reactions: xBUGRAx and Aserat
İmkan vermiyorum, iteleme iteleme nereye kadar? Önce Star, ardından TV8, after Puhu, final BKM & TAFF yeni platformu. Töbeler olsun, oradan oraya ne derler sonra.
@xBUGRAx
Burası yeni sezona yetişirse Puhu'da olmaz ve 4, 5 derken Avrupa Yakası gibi 6 sezona bile ulaşabilir. Hem hazır izleyicisi de var ki yeni bir platform için ballı kaymak. ÇATLA.

Reactions: Yiğitt
Burası yeni sezona yetişirse Puhu'da olmaz ve 4, 5 derken Avrupa Yakası gibi 6 sezona bile ulaşabilir. Hem hazır izleyicisi de var ki yeni bir platform için ballı kaymak. ÇATLA.
Ben böyle skandal görmedim, jet hızıyla yayın değiştiriyor dizi.
@xBUGRAx son yılların en büyük komedisi cidden...

Reactions: xBUGRAx and Aserat
Ben böyle skandal görmedim, jet hızıyla yayın değiştiriyor dizi.
@xBUGRAx son yılların en büyük komedisi cidden...
Daha Puhu işi resmi olarak açıklanmadı yani değişen bir şey yok. Ve son yılların en büyük komedisi olduğunu anlaman da güzel. DUBLE ÇATLA.

Puhuyu öpte başına koy
Bunun açılmasını beklersen
Bir senedir hazırlık yapıyorlarmış zaten birkaç aya açılır.

Daha Puhu işi resmi olarak açıklanmadı yani değişen bir şey yok. DUBLE ÇATLA.

Bir senedir hazırlık yapıyorlarmış zaten birkaç aya açılır.
Eylül geldi bu gidişle dizi yeni sezona başlayamıycak

Bu süper bir haber. Böyle platformları hep desteklemişimdir . Umarım iyi işlere imza atarlar .

Son yılların en iyi komedisi tek sezonluk efsane iş İkizler’dir.

İmkan vermiyorum, iteleme iteleme nereye kadar? Önce Star, ardından TV8, after Puhu, final BKM & TAFF yeni platformu. Töbeler olsun, oradan oraya ne derler sonra.
@xBUGRAx
Puhuyu öpte başına koy
Bunun açılmasını beklersen
Mayıs'ta Habertürk yine bu platformun haberini yapmış meğerse. Eylül'de açılacakmış ve Jet Sosyete burada olacakmış. İşin ilginç tarafı niye bu kadar zamandır bu yazıyı göremedik. 😱

Ama emin olamıyorum çünkü Ranoş teyze de önce Puhu'da olacak sonra da Puhu dizi yapmayacak dedi. Neyse ben konusunu açacağım yine de çatlayın.

https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/bkm-den-dijital-devrim-2450698-amp